Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

ma nije to u pitanju. pera i onajkakosezove jelić su borci za istinu i pravdu.

Posted
ali je van pameti da čitava država zna da te finansira žabac, da se hvališ time na ćošku, u parku i motelu i još posle očekuješ da te neko smatra za nekakvog visokomoralnog i visokonezavisnog analitičara.
Sve se slazem samo to i dalje nece uciniti program B92 smislenijim.
Posted
Urednici su u Srbiji ziv kurac i rade tacno ono sto im kaze gazda. Ovo vazi za sve medije.
Pa ne, najbolje da rade urednici šta i kako hoće, kontra onoga što gazda kaže ili onoga što ostatku firme treba, a da gazda pri tome ne može da ga otpusti godinama, već da može eventualno da ga disciplinski kazni 10% od plate. Valjda ste se za to borili kada ste skidali mrski komunizam i išli u efikasan sistem baziran na poštovanju ljudskih prava i tržišta rada. Sad, što su posledice možda drugačije, žalim slučaj.
Posted
B92 Comedy Central
KPMG je za 2010. i 2009. dao pozitivnu reviziju finansijskih izveštaja banke.
Tamo nema nikoga ko se iole razume u ono sto objavljuju da im kaze da neke stvari koje pisu ne postoje.
Posted

prvih 10 minuta dnevnika b92 o 6. aprilu u sarajevu. 6. april u beogradu ne postoji? degenerici.

Posted
prvih 10 minuta dnevnika b92 o 6. aprilu u sarajevu. 6. april u beogradu ne postoji? degenerici.
Sad sam pratio, mozda sam ja gluv ali ne cuh ni rec o 6.aprilu u BG.Pa jebote....
Posted

Ja sam video samo one bilborde od YIHR-a

Posted
što? željan si da vidiš kako beograd gori?
Posted

Evo neka "porfavor" serija na b92 ;)

Posted

"Spartak" je neverovatan, kakva spektakularna serija :Hail:

Posted

:D Veće đubre davno nisam gledao

Posted (edited)

Upravo ide "noćni TV projekat"... Sad shvatam značenje fraze "Dno dna" ... Međutim, hteo sam da pitam nešto drugo: Da li je moguće da nešto što je ekstremno glupo ima istu magnetnu moć kao i nešto što je dobro? Evo, uhvatio sam sebe kako sam otpratio čitavu emisiju iako sve vreme ubeđujem sebe da je ovo neopevano đubre od programa ... Ali valjda je u pitanju ona čovekova radoznalost - želi da sazna koliko nisko ova glupost može da ide, pa je prati ...

Edited by stoka
Posted
Međutim, hteo sam da pitam nešto drugo: Da li je moguće da nešto što je ekstremno glupo ima istu magnetnu moć kao i nešto što je dobro?
naravno da ne.