Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Sta ces koji kurac na Blicu?To nisu sajtovi pravljeni za vesti i informisanje, vec da naprave najveci moguci broj kruznih klikova i sto vise poseta.

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Pa dobro, gde se čitaju vesti?

DANAS.

ok. ja to kupujem na trafikama. Da ih pomognem :)

probaj da ih procitas onda i resio si problem.

probaj da ih procitas onda i resio si problem.
Priča se da je poslednji koji ih je pročitao izvadio sebi oči viljuškama i ubio se stavivši glavu u rernu. Mnogi su probali da ih pročitaju. Probali i nisu uspeli.

ma lazu. ja sam jednom procitao pola strane i nije mi bilo apsolutno nista. samo napred, degenije!

Edited by Miralem

napokon su pale maske. :Hail:

oce biti i kajron sms-ova?da se dopisujemo javno, a ne ovako ko zadnje pizde.

Igor Stoimenov, urednik zabavnog programa B92, nije bio preterano raspoložen da razgovara na ovu temu, upućujući nas na PR službu. - Ne znam zašto se od ovoga pravi priča, jer je na B92 već emitovan "Veliki brat" u kojem su učestvovali narodnjaci. Šta da vam kažem, to je život - rekao je Stoimenov.
Marina Seizović, B92: Naši gledaoci traže narodnjakeTelevizija B92, koja se nekada oslanjala na informativni program, danas sve više liči na “Pink” i “Prvu”. A čini se da je situacija kulminirala kada su se u emisiji “Dnevni magazin” pojavili folk pevači, koje do sada nismo mogli da vidimo niti da čujemo na B92. Gostovali su Aca Lukas, Milan Stanković i Dragan Kojić Keba, a u “Noćnom TV programu” Dragana Mirković.http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/317733/Marina-Seizovic-B92-Nasi-gledaoci-traze-narodnjake
i onda:
Reagovanje: Informativni program je i dalje obeležje B92 Povodom teksta objavljenog u Blicu 18. 04. želimo da istaknemo sledeće: Konstatacija da se „RTV B92 nekada oslanjala na Informativni program“, a danas to nije slučaj, potpuno je neistinita i neprimerena. Svakoga dana B92 proizvede pet sati informativnog programa koji se emituje uživo, što je više od svih televizija sa nacionalnom frekvencijom.Informacije koje otkrivaju novinari Informativne redakcije najcitiranije su u svim ovdašnjim, ali i svetskim medijima.Emisija Insajder odavno je postala svetski brend i ponovo će novim serijalom pomeriti granice u profesionalnom novinarstvu. Prema svim relevantnim istraživanjima Informativnim program u koji građani imaju najveće poverenje su upravo Vesti B92, koje emitujemo četiri puta dnevno u polusatnim emisijama. U poslednjih godinu dana informativni program B92 duplirao je gledanost i povećao broj emisija koje se bave informacijama i analizama. Zbog toga je očigledno da je Informativni program i dalje glavno obeležje B92.

mislim, da. suze ronim. evo :cry:

i onda:
Zapamtite ime (i prezime): Igor Stojmenov. On je programski direktor ove povraćke zvane 692 ...