Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ovo je kao kada namerno ubiješ neko preduzeće da bi ga prodao u bescenje. Bukvalno kao da Grci hoće da ugase B92 jer niko posle ovoga ne bi rekao "Šteta".

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

dobro, vidite da ima i nekih zajebanih rokera, nije sve tako crno.

Mora da je do mene.

1 omršali boki 13, 1 pitzin_park prangija i 1 blondi by definition rezultuju vakim biserima:"Na koji supstancu sam navučen?""Na Radu u čvrstom stanju."Stvarno ih treba pržiti brenerom+ "jebem vam mater svima", blipovano isuse.gif

Edited by buffalo bill

Ovo je kao kada namerno ubiješ neko preduzeće da bi ga prodao u bescenje. Bukvalno kao da Grci hoće da ugase B92 jer niko posle ovoga ne bi rekao "Šteta".
stradaće mučenici kao kolataralna šteta u borbi sa Pinkom :(

I zbog ovakvog nečega je pošten svijet onemogućen da gleda Spartaka večeras? Stvarno, samo dodatno daju streljiva internet pirateriji, pored ovakvog nepoštovanja gledalaca dobro iko i gleda serije na TV. Ne znam ni šta ih koj' moj kupuju kad ih ne puštaju kad treba.

554930_10150653944839892_634589891_9345187_149431449_n.jpg

Eno Gazza brani koncept na FB sve u 16.A neće ovde da dođe da nam objasniby Hattori

Eno Gazza brani koncept na FB sve u 16.A neće ovde da dođe da nam objasniby Hattori
sad je jasno i zasto je preventivno odmaglio odavde...^_^

hmm - fašisti se domogoše Foruma. :unsure:

loša navlakuša, moraš još mnogo da vežbaš.ili da još nekoliko decenija proučavaš misao i delo hattori-sana.

gazo, jesil gledo drajv?

ovo je pwn, predajem se.

aj na cetnike i partizane da se izjasnis,pa cemo videti dalje sta cemo s tobom.:D