Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)
citala sam u jednoj knjizi eseja u kojoj pisac opisuje svoje dozviljaje sa susreta pisaca u gruziji, da gruzijci ne voli da cuju gruzija, jer je to naziv njihove zemlje na ruskom. mi juzni sloveni vozimo gruziju iz ruskog, a ostali dzordziju iz gruzijskog.
bojim se da to podrazumeva vishak informacija koje bi se metodom bozijeg prsta ukazale osobi koja je prevodila. a neshto ne verujem u to. i shiptari albanci vole da ih zovemo albanci, pa mi nikako. nemce da ne pominjamo. nije nam svojstvena ta vrsta ugadjanja ^_^едип. ђурђистан рула! :D Edited by thermal bug
Posted (edited)
citala sam u jednoj knjizi eseja u kojoj pisac opisuje svoje dozviljaje sa susreta pisaca u gruziji, da gruzijci ne voli da cuju gruzija, jer je to naziv njihove zemlje na ruskom. mi juzni sloveni vozimo gruziju iz ruskog, a ostali dzordziju iz gruzijskog.
Koliko ja znam na gruzijskom im se drzhava zove Sakartvelo Edited by Mercuzzio
Posted
Koliko ja znam na gruzijskom im se drzhava zove Sakartvelo
jeste, u pravu si, evo pise na viki, gledam. onda sam pogresila i izmislila da je dzordzija iz gruzijskog, al ostaje da je gruzija iz ruskog.
Posted

Džordžija je na gruzijskom koliko je Montenegro na crnogorskom...

Posted
ne znam gruzijski, ispravila sam se.
:thumbsup: Kasno video...
Posted

pravda za prevodioce b92!inkriminisanu pricu o dzordziji prevodili su i sinhronizovali na DW, kao i sve ostalo sto stize iz Bona. cak znam devojku koja je to prevodila :isuse:

Posted

Čekaj, jebete me da ćemo sutra u 22 časa gledati "Policijsku akademiju"?!

Posted

Cestitke B92. Spojili su Vukadinovica i Antonica u istoj emisiji.

Posted (edited)
Cestitke B92. Spojili su Vukadinovica i Antonica u istoj emisiji.
Kad krenu da vitlaju sa kranom pa malo iskrive kadar to tacno odslikava atmosferu.... Edited by Frank Pembleton
Posted

Antonic nije u isflekanom sakou :blink: wtf...

Posted
Antonic nije u isflekanom sakou :blink: wtf...
Jos mi reci da je i kosu oprao, pa da se ceo moj svet srusi!