gospa buba Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 (edited) citala sam u jednoj knjizi eseja u kojoj pisac opisuje svoje dozviljaje sa susreta pisaca u gruziji, da gruzijci ne voli da cuju gruzija, jer je to naziv njihove zemlje na ruskom. mi juzni sloveni vozimo gruziju iz ruskog, a ostali dzordziju iz gruzijskog.bojim se da to podrazumeva vishak informacija koje bi se metodom bozijeg prsta ukazale osobi koja je prevodila. a neshto ne verujem u to. i shiptari albanci vole da ih zovemo albanci, pa mi nikako. nemce da ne pominjamo. nije nam svojstvena ta vrsta ugadjanja ^_^едип. ђурђистан рула! :D Edited December 8, 2011 by thermal bug
Mercuzzio Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 (edited) citala sam u jednoj knjizi eseja u kojoj pisac opisuje svoje dozviljaje sa susreta pisaca u gruziji, da gruzijci ne voli da cuju gruzija, jer je to naziv njihove zemlje na ruskom. mi juzni sloveni vozimo gruziju iz ruskog, a ostali dzordziju iz gruzijskog.Koliko ja znam na gruzijskom im se drzhava zove Sakartvelo Edited December 8, 2011 by Mercuzzio
darling Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Koliko ja znam na gruzijskom im se drzhava zove Sakartvelojeste, u pravu si, evo pise na viki, gledam. onda sam pogresila i izmislila da je dzordzija iz gruzijskog, al ostaje da je gruzija iz ruskog.
teacher Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Džordžija je na gruzijskom koliko je Montenegro na crnogorskom...
teacher Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 ne znam gruzijski, ispravila sam se. Kasno video...
dig_chohano Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Carski anterfile:Bosi pokušava da svog 22. sina Renca nametne za naslednikaJbt, koliko sinova ima? 896?
aram Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 pravda za prevodioce b92!inkriminisanu pricu o dzordziji prevodili su i sinhronizovali na DW, kao i sve ostalo sto stize iz Bona. cak znam devojku koja je to prevodila
notenoughreasonsforclaire Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Čekaj, jebete me da ćemo sutra u 22 časa gledati "Policijsku akademiju"?!
bergasa19 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Cestitke B92. Spojili su Vukadinovica i Antonica u istoj emisiji.
Frank Pembleton Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 (edited) Cestitke B92. Spojili su Vukadinovica i Antonica u istoj emisiji.Kad krenu da vitlaju sa kranom pa malo iskrive kadar to tacno odslikava atmosferu.... Edited December 9, 2011 by Frank Pembleton
Sludge Factory Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Antonic nije u isflekanom sakou wtf...Jos mi reci da je i kosu oprao, pa da se ceo moj svet srusi!
Recommended Posts