Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
danas u vestima u 4. kao da je postao predsednik US ofA. prilog sa rodnom kućom i avlijom, komšijama, familijom, slike iz detinjstva, trajeeeee. a čovek je bio No1 u merkatoru duuugooo pa garadonačelnik ljubljane. slovenac bre, srpskog porekla. trajalo jedno 5 minuta. više nego o kosovu.
upravo dodjoh da ovo napisem, ide prilog sad, kad vidim vec biloludilo, ovo je na nivou vaznosti, smislenosti novinarstva blicpuls intervjuise majku severininog verenika
Posted (edited)

Sklonili su tu "vest o neutrinima" sa sajta, valjda su shvatili veličinu svoje gluposti

Edited by Arkadija
Posted
Izmisliš vest(?) i potpišeš Tanjug...
ajde bar za toliko da ih oslobodimo krivice, koliko shvatam Lubu, vest jeste tanjugova...
Posted

Da su pametni sacekali bi da Mei napise o cemu se radi, pa lepo odavde kopirali.

Posted

U kom paralelnom univerzumu zivi ova trivanka.

Posted
U kom paralelnom univerzumu zivi ova trivanka.
Ona čak ponekad uspeva da deluje kao da veruje u ono što priča.
Posted

"u tbilisiju, glavnom gradu dzordzije"

Posted
ko je to rekao? :lol:
Posted
:lol: jbga, nikad necu zaboraviti kakav je aplauz dobila gruzija na defileu zemalja ucesnica na otvaranju oi u atlanti :D
Posted (edited)
ko je to rekao? :lol:
na televiziji, dwtv, mislim onaj euromax. prevod dakle. moram da priznam da ostajem facinirana. profesionalni prevodilac je sigurno skup, zato cemo uzeti shurinu malu, ona je zavrshila neshto (kurs, megatrenc, nebitno) i puno gleda filmove i sve od lejdi gage, i bash se razume, lektor je skup, isto nam ne treba, neko ko chita shta cheljad prevodi, to isto koshta, a i nije potrebno, bilo ko obrazovan ili ne daj boze opshtekulturan (sto nekad nije bilo nuzno korelisano sa obrazovanjem, a sad nije ni sa chim!), to je misaono, i na vrhu lanca ishrane neki shefovski deo tela, od kog se niko nece ukenjati da li je napravio glupost ili nije. na radnom mestu.a volim tu emisiju, u stvari najvolim ceo taj serijal dw, koji je nekad, pre grka, ishao svakog dana druga emisija, pa onda subotom djuture, to je bila dobra mera. ovako u 2 dana iz 4 pristupanja k tv aparatu, vidim celu jednu, koju mi puste i preostalih 5 dana... nekad je potreban prozor u svet, bilo kakav. shteta. Edited by thermal bug
Posted
a volim tu emisiju, u stvari najvolim ceo taj serijal dw, koji je nekad, pre grka, ishao svakog dana druga emisija, pa onda subotom djuture, to je bila dobra mera. ovako u 2 dana iz 4 pristupanja k tv aparatu, vidim celu jednu, koju mi puste i preostalih 5 dana... nekad je potreban prozor u svet, bilo kakav. shteta.
odlicna je to emisija, ima deutche welle youtube kanal, gde kace priloge, tu gledam.i volim slicnu koju pravi njujork tajms, nytv, price iz grada.
Posted

citala sam u jednoj knjizi eseja u kojoj pisac opisuje svoje dozviljaje sa susreta pisaca u gruziji, da gruzijci ne voli da cuju gruzija, jer je to naziv njihove zemlje na ruskom. mi juzni sloveni vozimo gruziju iz ruskog, a ostali dzordziju iz gruzijskog.

Posted

U XIX i početkom XX veka Gruziju su u Srbiji zvali Đurđistan.