Jump to content

Featured Replies

ne znam sta treba da se zakjuci iz ovog linka, sem da je psiho koji je 10 godina neprestano kumio i molio da postane kapo di tuti kapi b92 i smarao sa time svakoga do koga je mogao da dodje uzeo na nisan svoju nekadasnju ljubimicu....?

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Branislav Jelić - ko je to?

Branislav Jelić - ko je to?
Čovek koji igra tenis u Đokovićevom balonu i žali se na cenu viskija u istom...
ne znam sta treba da se zakjuci iz ovog linka, sem da je psiho koji je 10 godina neprestano kumio i molio da postane kapo di tuti kapi b92 i smarao sa time svakoga do koga je mogao da dodje uzeo na nisan svoju nekadasnju ljubimicu....?
Što ga čini nepodobnim da prepozna idiotski tendenciozan tabloidan naslov?
Što ga čini nepodobnim da prepozna idiotski tendenciozan tabloidan naslov?
mozes se diviti stilu, ideji i poruci ovog neidiotskog i netendencioznog nastupa jelica u mom odsustvu

Šteta, inače bi bilo djj gledano.

zajebo ih basket prosli put, veceras ce ih zajebati kviz na rts1 ili neki izbljuvak na pinku i prvoj... sve se radi smisljeno.

Ima i večeras neki basket. <_<

Rejting prve emisije je bio oko 2, a share oko 5. Skoro pa katastrofa.

Vrlo loš tehnički nivo serije "The Big Bang Theory" (kablovski operater Radius vektor). Imate li slično iskustvo?

Auuu pa ovo se nastavlja...sent from klozetska šolja by BVK

Auuu pa ovo se nastavlja...
Zakacio ponovo.Tuga. Kao da ovo namerno rade da ubiju B92 skroz naskroz. Ne kapiram - koja im je ciljna grupa, ko ovo treba da gleda (i ceka cetvrtkom na ovo?). Auuuu

Probijaju dno...Da li Grand ili neko od narodnjaka individualno može da ih tuži zbog ovoga? Ono - lik i delo, duševna patnja, kleveta... Ipak ih pominju punim imenom i prezimenom...