Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)
U cemu je poenta emitovanja South Parka kada se sve epizode mogu pogledati na zvanicnom sajtu ? :huh:
Pa nemaju svi u Stradiji internet, zar ne? Edited by radisa
Posted

A i tom logikom nema svrhe pustati bilo sta na TV-u, sve se moze naci na nekom sajtu, zvanicnom ili nezvanicnom.

Posted

Jel zna neko šta je sa Mokijem s radija? On je meni bio cool.

Posted

Svaki ali SVAKI clanak koji sam otvorio danas ima neku stamparsku gresku. Ovo jos nisam video.

Posted

Svaki dan B92 Titanik napuštaju oni najbolji, čak i oni osrednje dobri, a ostaje mediokritetski "krem" ...Nakon Duće i Duće, kao grom iz vedra neba odjeknula je objava samog Dejana Cukića da završava svoju autorsku emisiju ponedeljkom na Radiju B92. Ma šta mislili o Cuki, dečko poznaje rok-en-rol, a ova emisija je zaista mogla u tom pravcu da edukuje mlade generacije ...Šta uradi manekenka sladoleda za pola godine od B92, pa to nisu ni svi Obrazi, Dveri, DSS-i ...

Posted
Jel zna neko šta je sa Mokijem s radija? On je meni bio cool.
Ako misliš na Mokija koji je sa onim žgoljavim vodio "TV manijake", dečko je još davno dobio nogu sa B92 ...
Posted
Pa nemaju svi u Stradiji internet, zar ne?
Verujem da 90% onih koji gledaju Saut Park u Stradiji ima internet.
Posted
I Zoza Panjković otišao?
Petkom će emisija "Hoću da znam" biti posvećena temama iz oblasti kulture i sporta. Razgovore sa gostima vodiće dugogodišnji novinari i urednici televizije B92, Suzana Zlatanović i Zoran Panjković.
:isuse: :isuse: :isuse: :isuse:
Posted (edited)

Naredni partizanski film koji će biti prikazan ~7 puta vikendom je Diverzanti :)Inače, nema mesta čuđenju vezanu za to šta se dešava sa B92. Ringierove kandže sve ovde stiskaju, nema više poente držati to na bilo kakvom nivou, skupo je to, tek nas očekuje srozavanje kvaliteta medija. Uostalom, velikoj većini mladih to i nije previše bitno, stopiće se sa njihovim poimanjem medijskog prostora, a obaška iznutra šta se dešava.

Edited by Filipenko
Posted
Ako misliš na Mokija koji je sa onim žgoljavim vodio "TV manijake", dečko je još davno dobio nogu sa B92 ...
Hvala, na njega sam mislio...jbg.