teacher Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kako ne vidiš reklame? Pa, eto na screenshotu...Ma adblock ne pušta google reklame...
radisa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 (edited) Ma adblock ne pušta google reklame...A to... :)Ja se ne lišavam takvih zadovoljstava, volim da vidim kako me google klasifikuje... Nudi mi stranicu Jelene Karleuše i polovne mobilne telefone... Ne znam čime sam to zaslužio... Edited February 23, 2011 by radisa
Spirit Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Čudi me da niko ne komentariše jučerašnji popodnevni dokumentarac, Kritični trenutak ili tako nekako. Pilot oboren iznad Zapadne Bosne, jun 1995, i grupa divljih Srba koja ga progoni. Čist horor, američki patriotizam i katarza nedeljom popodne. Sve u jednom.
dillinger Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 To je emitovano već više puta. A čime se ovo odvaja od svega sličnog pravljenog u Somaliji, Iraku itd..? Histori čenl, Diskaveriji i ostali vrve od toga
Spirit Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Meni termin bio super, zamišljao prosečnog srpskog domaćina koji posle sarme za ručak, sa flašom piva u ruci gleda kako Ameri nadmudruju Zle Srbe. Inače, sam kvalitet dokumentarca približan nuli, daleko ispod nivoa 1 BBC-a...
Quizmaster Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nadam se da će B92 reprizirati briljantnu emisiju "Horrible Histories". http://www.youtube.com/watch?v=-fadCAHjN-s
zorglub Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nadam se da će B92 reprizirati briljantnu emisiju "Horrible Histories". I ne moraju, ako će ići u istom terminu...
Quizmaster Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 I ne moraju, ako će ići u istom terminu...Da, to je bio stvarno idiotski noćni termin. Bitno je, naravno, da RRA dozvoljava da se razna rijaliti govna sa svim prostaklucima i nasiljem emituju tokom celog dana.
Idioteque Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Kakve veze ima RRA sa umobolnom navikom 92ke da najbolje programe pušta u najgorim terminima?
notenoughreasonsforclaire Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 I ne moraju, ako će ići u istom terminu...Nemojte da ste takvi, puštali su oni to i u drugom, zapravo premijernom terminu...u 11 prepodne.Btw, kad smo kod čestitki&želja, molio bih dobre duše koje imaju bilo kakve veze sa TV Avalom da urgiraju da se tamo vrne "Open All Hours"...
zorglub Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ...u 11 prepodne.To je videlo manje ljudi nego ovaj posleponoćni... uključujući i mene.
Frank Pembleton Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nemojte da ste takvi, puštali su oni to i u drugom, zapravo premijernom terminu...u 11 prepodne.Btw, kad smo kod čestitki&želja, molio bih dobre duše koje imaju bilo kakve veze sa TV Avalom da urgiraju da se tamo vrne "Open All Hours"...E daaa..Isla je u nekom prepodnevnom terminu...Mislim da je mrka kapa sada kada je Nemecek otisao sa TVA.Jedino ako su i dalje u posedu iste pa im bude trebalo da popune program :(
salerokada Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 92ka pukla skroz.Na sajtu im stoji (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=01&nav_id=495914) da je u jučerašnjoj Insajder debati učestvovao Milić iz LDP-a. Novinar nije video ono što je videlo pola Srbije da je umesto Milića u studiju bio Škundrić.
Frank Pembleton Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 92ka pukla skroz.Na sajtu im stoji (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=01&nav_id=495914) da je u jučerašnjoj Insajder debati učestvovao Milić iz LDP-a. Novinar nije video ono što je videlo pola Srbije da je umesto Milića u studiju bio Škundrić....A ja u onim snimcima u vestima pokusavam da razaznam ko je bio, doduse i bilo mi je glupo ne znam sta bi milic mogao da kaze osim uopstenih stvari...
hattori Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 92ka pukla skroz.Na sajtu im stoji (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=01&nav_id=495914) da je u jučerašnjoj Insajder debati učestvovao Milić iz LDP-a. Novinar nije video ono što je videlo pola Srbije da je umesto Milića u studiju bio Škundrić.tjah, svi su oni isti...
Recommended Posts