Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Kako ne vidiš reklame? Pa, eto na screenshotu...
Ma adblock ne pušta google reklame...
Posted (edited)
Ma adblock ne pušta google reklame...
A to... :)Ja se ne lišavam takvih zadovoljstava, volim da vidim kako me google klasifikuje... Nudi mi stranicu Jelene Karleuše i polovne mobilne telefone... Ne znam čime sam to zaslužio... Edited by radisa
Posted

Čudi me da niko ne komentariše jučerašnji popodnevni dokumentarac, Kritični trenutak ili tako nekako. Pilot oboren iznad Zapadne Bosne, jun 1995, i grupa divljih Srba koja ga progoni. Čist horor, američki patriotizam i katarza nedeljom popodne. Sve u jednom.

Posted

To je emitovano već više puta. A čime se ovo odvaja od svega sličnog pravljenog u Somaliji, Iraku itd..? Histori čenl, Diskaveriji i ostali vrve od toga

Posted

Meni termin bio super, zamišljao prosečnog srpskog domaćina koji posle sarme za ručak, sa flašom piva u ruci gleda kako Ameri nadmudruju Zle Srbe. Inače, sam kvalitet dokumentarca približan nuli, daleko ispod nivoa 1 BBC-a...

Posted
Nadam se da će B92 reprizirati briljantnu emisiju "Horrible Histories".
I ne moraju, ako će ići u istom terminu...
Posted
Da, to je bio stvarno idiotski noćni termin. Bitno je, naravno, da RRA dozvoljava da se razna rijaliti govna sa svim prostaklucima i nasiljem emituju tokom celog dana.
Posted

Kakve veze ima RRA sa umobolnom navikom 92ke da najbolje programe pušta u najgorim terminima?

Posted
Nemojte da ste takvi, puštali su oni to i u drugom, zapravo premijernom terminu...u 11 prepodne.Btw, kad smo kod čestitki&želja, molio bih dobre duše koje imaju bilo kakve veze sa TV Avalom da urgiraju da se tamo vrne "Open All Hours"...
Posted
...u 11 prepodne.
To je videlo manje ljudi nego ovaj posleponoćni... uključujući i mene.
Posted
Nemojte da ste takvi, puštali su oni to i u drugom, zapravo premijernom terminu...u 11 prepodne.Btw, kad smo kod čestitki&želja, molio bih dobre duše koje imaju bilo kakve veze sa TV Avalom da urgiraju da se tamo vrne "Open All Hours"...
E daaa..Isla je u nekom prepodnevnom terminu...Mislim da je mrka kapa sada kada je Nemecek otisao sa TVA.Jedino ako su i dalje u posedu iste pa im bude trebalo da popune program :(
Posted
92ka pukla skroz.Na sajtu im stoji (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=01&nav_id=495914) da je u jučerašnjoj Insajder debati učestvovao Milić iz LDP-a. Novinar nije video ono što je videlo pola Srbije da je umesto Milića u studiju bio Škundrić.
...A ja u onim snimcima u vestima pokusavam da razaznam ko je bio, doduse i bilo mi je glupo ne znam sta bi milic mogao da kaze osim uopstenih stvari...