ToniAdams Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 pa lepi ritam i all stars su ukinuti još 2006. pa je neko vreme još lepi išao samo na netu. a sportski je poslednji bio pred novu godinu.a u kurac pa gde sad da slusam udjuova baljezganja?
sherman Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 a u kurac pa gde sad da slusam udjuova baljezganja?sad je neki promoter u zvezdi pa pravac ljutice bogdana da slusas udjuove crveno bele dogodovstine.
ToniAdams Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 jel i bosanac snjim?dobro si mi reko, vec sam poceo da glupim za sport otkad ih ne slusam.
slepa živana Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 dobro si mi reko, vec sam poceo da glupim za sport otkad ih ne slusam.kako kad oni uopšte nisu pričali o sportu?
sherman Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 kako kad oni uopšte nisu pričali o sportu?kako nisu nikad pricali o sportu?
ToniAdams Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 kako nisu? a ono aaa eee aaa bate hahaha zvezda! ahahahahaha! ahahaha! ahahah ahahahaha! ahahaha!
slepa živana Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 kako nisu nikad pricali o sportu?kako kako? pričali su o životu, a kad neko spomene sport onda bi uđu rekao, e nećemo o sportu
sherman Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 kako nisu? a ono aaa eee aaa bate hahaha zvezda! ahahahahaha! ahahaha! ahahah ahahahaha! ahahaha! :D stvarno nisam znao da su ih i grobari slusalikako kako? pričali su o životu, a kad neko spomene sport onda bi uđu rekao, e nećemo o sportu davno sam ih slusao. nisam upalio radio ne pamtimnisu valjda i oni poceli da pricaju o zdravlju feng shuiu i borbi protv celulita...
slepa živana Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 :D stvarno nisam znao da su ih i grobari slusalidavno sam ih slusao. nisam upalio radio ne pamtimnisu valjda i oni poceli da pricaju o zdravlju feng shuiu i borbi protv celulita...jesu da :Dna kraju ih je ostalo samo četvorica. jedan grobar.
ToniAdams Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 :D stvarno nisam znao da su ih i grobari slusalividim kulturrasizam u tvom postu :(u svakom slucaju, velika steta sto su ih ukinuli.
yolo Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ma nije uopste steta uostalom sta vam fali da malo ranom zorom ranite, sace bosanac i udjuros da citaju dnevnu stampu od 5.30 do 6.30 po novoj programskoj dijagonali
sherman Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ma nije uopste steta uostalom sta vam fali da malo ranom zorom ranite, sace bosanac i udjuros da citaju dnevnu stampu od 5.30 do 6.30 po novoj programskoj dijagonaliau kakva koska. zajebavas.bolje da su im dali da rade pijacni barometar na tv-u
yolo Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 oce i to ce, i pijacni barometar i potrosacku korpuhigh spirit prelazi kod zaharijanastic cita vremensku prognozu to vec znas
sherman Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 (edited) ekstra. mogla bi onda Gazivoda da uskoci mesto Lune lu, pa da vodi zabavne emisije iz bolnica i domova zdravlja (nesto izmedju emisije Lee Kis i emisije Lune Lu)kad pomenu Nastica, da li si ti svestan koliko on lici na Citu Edited February 20, 2011 by sherman
Recommended Posts