Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
pa lepi ritam i all stars su ukinuti još 2006. pa je neko vreme još lepi išao samo na netu. a sportski je poslednji bio pred novu godinu.
a u kurac pa gde sad da slusam udjuova baljezganja?
Posted
a u kurac pa gde sad da slusam udjuova baljezganja?
sad je neki promoter u zvezdi pa pravac ljutice bogdana da slusas udjuove crveno bele dogodovstine.
Posted

jel i bosanac snjim?dobro si mi reko, vec sam poceo da glupim za sport otkad ih ne slusam.

Posted
dobro si mi reko, vec sam poceo da glupim za sport otkad ih ne slusam.
kako kad oni uopšte nisu pričali o sportu?
Posted
kako kad oni uopšte nisu pričali o sportu?
kako nisu nikad pricali o sportu?
Posted

kako nisu? a ono aaa eee aaa bate hahaha zvezda! ahahahahaha! ahahaha! ahahah ahahahaha! ahahaha!

Posted
kako nisu nikad pricali o sportu?
kako kako? :lol: pričali su o životu, a kad neko spomene sport onda bi uđu rekao, e nećemo o sportu :lol:
Posted
kako nisu? a ono aaa eee aaa bate hahaha zvezda! ahahahahaha! ahahaha! ahahah ahahahaha! ahahaha!
:D stvarno nisam znao da su ih i grobari slusali
kako kako? :lol: pričali su o životu, a kad neko spomene sport onda bi uđu rekao, e nećemo o sportu :lol:
davno sam ih slusao. nisam upalio radio ne pamtimnisu valjda i oni poceli da pricaju o zdravlju feng shuiu i borbi protv celulita...
Posted
:D stvarno nisam znao da su ih i grobari slusalidavno sam ih slusao. nisam upalio radio ne pamtimnisu valjda i oni poceli da pricaju o zdravlju feng shuiu i borbi protv celulita...
jesu da :Dna kraju ih je ostalo samo četvorica. jedan grobar.
Posted
:D stvarno nisam znao da su ih i grobari slusali
vidim kulturrasizam u tvom postu :(u svakom slucaju, velika steta sto su ih ukinuli.
Posted

ma nije uopste steta angry.gif uostalom sta vam fali da malo ranom zorom ranite, sace bosanac i udjuros da citaju dnevnu stampu od 5.30 do 6.30 po novoj programskoj dijagonali

Posted
ma nije uopste steta angry.gif uostalom sta vam fali da malo ranom zorom ranite, sace bosanac i udjuros da citaju dnevnu stampu od 5.30 do 6.30 po novoj programskoj dijagonali
au kakva koska. zajebavas.bolje da su im dali da rade pijacni barometar na tv-u
Posted

oce i to ce, i pijacni barometar i potrosacku korpuhigh spirit prelazi kod zaharijanastic cita vremensku prognozu to vec znas

Posted (edited)

ekstra. mogla bi onda Gazivoda da uskoci mesto Lune lu, pa da vodi zabavne emisije iz bolnica i domova zdravlja (nesto izmedju emisije Lee Kis i emisije Lune Lu)kad pomenu Nastica, da li si ti svestan koliko on lici na Citu0.jpg

Edited by sherman