najgori Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 covek verovatno placa nekom finu lovu za vizitku na kojoj pise urednik b92.posle ce na prvu, pa na pink, pa ce da snimi reklamu za sladoled, pa nazad za direktora na b92.
teacher Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 covek verovatno placa nekom finu lovu za vizitku na kojoj pise urednik b92.posle ce na prvu, pa na pink, pa ce da snimi reklamu za sladoled, pa nazad za direktora na b92.Koju reklamu za sladoled? Misliš na onaj produkt delirijum tremensa sa enovina?
xavier Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Odlazi direktorka informative B92Beograd -- Sanda Savić, direktorka Informativnog programa B92, odlazi iz kompanije posle gotovo 17 godina rada da bi se posvetila privatnom konsultanstkom radu.link
najgori Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Odlazi direktorka informative B92direktorka? b92 zasluzuje bar predsednika, ako ne patrijarha informativnog programa. bitno je da su guverner marketinga i ajatola rokenrola zadrzali pozicije.
Frank Pembleton Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 direktorka? b92 zasluzuje bar predsednika, ako ne patrijarha informativnog programa. bitno je da su guverner marketinga i ajatola rokenrola zadrzali pozicije.To je meni uvek bilo smesno...imas direktora informative , pa glodura pa ovo , ono....Izmisljanje radnih mesta i namestanje velikih plata....
slepa živana Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ukida se dnevna doza jabuke na dan. ne znam kako ću... nisam se još ni od ritma srca oporavila.
morgana Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) jel valjala ta jabuka na dan?slusala sam mislim samo jednom, ako je to ona emisija sto ide vikendom, i bila je sasvim dobradobro, nije jabuka na nedelju :D Edited February 18, 2011 by morgana
Аврам Гојић Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To je meni uvek bilo smesno...imas direktora informative , pa glodura pa ovo , ono....Izmisljanje radnih mesta i namestanje velikih plata....hehe vole ljudi da direktoruju. ja znam intimno jednu firmu u kojoj je titula šefa deska čarobnim štapićem pretvorena u direktora redakcije
Parsons Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 hehe vole ljudi da direktoruju. ja znam intimno jednu firmu u kojoj je titula šefa deska čarobnim štapićem pretvorena u direktora redakcije pazi da sam i ja jednom bio direktor!u srbiji naravno
slepa živana Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 jel valjala ta jabuka na dan?slusala sam mislim samo jednom, ako je to ona emisija sto ide vikendom, i bila je sasvim dobrameni bilo super. kažu da će ostaviti tu dugometražnu varijantu nedeljom. a dnevna doza su bili kratki saveti jednom dnevno. to ukidaju.
morgana Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 a, ok, znam samo nedeljnu dozua cekaj, koji ritmovi srca su ukinuti?jel i sportski?
aram Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 pazi da sam i ja jednom bio direktor!u srbiji naravnoA sad si Intendant, a? :D[za neupucene] To mu ovde znaci generalni direktor. Kakav je spektakl jednom nastao kad su ovi moji u Sarajevo poslali Intendanta i javili tako "Znate, to je nas Intendant, bice u Sarajevu nekoliko dana, pa ga vi malo provedite". Jadan covek nije znao sta ga je snaslo [/za neupucene]
slepa živana Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 a, ok, znam samo nedeljnu dozua cekaj, koji ritmovi srca su ukinuti?jel i sportski?pa lepi ritam i all stars su ukinuti još 2006. pa je neko vreme još lepi išao samo na netu. a sportski je poslednji bio pred novu godinu.
morgana Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 znam za lepi, za ove ostale nisam znala da su ukinutisteta, jebga
Recommended Posts