Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

covek verovatno placa nekom finu lovu za vizitku na kojoj pise urednik b92.posle ce na prvu, pa na pink, pa ce da snimi reklamu za sladoled, pa nazad za direktora na b92.

Posted
covek verovatno placa nekom finu lovu za vizitku na kojoj pise urednik b92.posle ce na prvu, pa na pink, pa ce da snimi reklamu za sladoled, pa nazad za direktora na b92.
Koju reklamu za sladoled? Misliš na onaj produkt delirijum tremensa sa enovina?
Posted

Odlazi direktorka informative B92Beograd -- Sanda Savić, direktorka Informativnog programa B92, odlazi iz kompanije posle gotovo 17 godina rada da bi se posvetila privatnom konsultanstkom radu.link

Posted
Odlazi direktorka informative B92
direktorka? b92 zasluzuje bar predsednika, ako ne patrijarha informativnog programa. bitno je da su guverner marketinga i ajatola rokenrola zadrzali pozicije.
Posted
direktorka? b92 zasluzuje bar predsednika, ako ne patrijarha informativnog programa. bitno je da su guverner marketinga i ajatola rokenrola zadrzali pozicije.
To je meni uvek bilo smesno...imas direktora informative , pa glodura pa ovo , ono....Izmisljanje radnih mesta i namestanje velikih plata....
Posted

ukida se dnevna doza jabuke na dan. ne znam kako ću... nisam se još ni od ritma srca oporavila.

Posted (edited)

jel valjala ta jabuka na dan?slusala sam mislim samo jednom, ako je to ona emisija sto ide vikendom, i bila je sasvim dobradobro, nije jabuka na nedelju :D

Edited by morgana
Posted
To je meni uvek bilo smesno...imas direktora informative , pa glodura pa ovo , ono....Izmisljanje radnih mesta i namestanje velikih plata....
hehe vole ljudi da direktoruju. ja znam intimno jednu firmu u kojoj je titula šefa deska čarobnim štapićem pretvorena u direktora redakcije isuse.gif
Posted
hehe vole ljudi da direktoruju. ja znam intimno jednu firmu u kojoj je titula šefa deska čarobnim štapićem pretvorena u direktora redakcije isuse.gif
pazi da sam i ja jednom bio direktor!u srbiji naravno
Posted
jel valjala ta jabuka na dan?slusala sam mislim samo jednom, ako je to ona emisija sto ide vikendom, i bila je sasvim dobra
meni bilo super. kažu da će ostaviti tu dugometražnu varijantu nedeljom. a dnevna doza su bili kratki saveti jednom dnevno. to ukidaju.
Posted

a, ok, znam samo nedeljnu dozua cekaj, koji ritmovi srca su ukinuti?jel i sportski?

Posted
pazi da sam i ja jednom bio direktor!u srbiji naravno
A sad si Intendant, a? :D[za neupucene] To mu ovde znaci generalni direktor. Kakav je spektakl jednom nastao kad su ovi moji u Sarajevo poslali Intendanta i javili tako "Znate, to je nas Intendant, bice u Sarajevu nekoliko dana, pa ga vi malo provedite". Jadan covek nije znao sta ga je snaslo :lol: [/za neupucene]
Posted
a, ok, znam samo nedeljnu dozua cekaj, koji ritmovi srca su ukinuti?jel i sportski?
pa lepi ritam i all stars su ukinuti još 2006. pa je neko vreme još lepi išao samo na netu. a sportski je poslednji bio pred novu godinu.
Posted

znam za lepi, za ove ostale nisam znala da su ukinutisteta, jebga