Timmi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 draftexpress. mislim, jasno je zasto nece biti visok pik, ali zasto ga ne uzeti na kraju prve runde, recimo.
sancho Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 pa to, nema ga u ni u jednoj od projekcija koje sam gledao, cak ni u drugoj rundi
Timmi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 pa to, nema ga u ni u jednoj od projekcija koje sam gledao, cak ni u drugoj rundijbg, nedovoljno dobre fizikalije, debeo, ne igra odbranu... pretpostavka je da jedino moze biti koristan s ovakvim nacinom igre, a to ne moze da prenese na nba nivo.
freakns Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Indiana i Ohio State na silu...zato UNC dominira. Kansas 12 izgubljenih, moze jos 12 i u drugom :D nema, bog koledz kosarke zna kako da nastimuje tim za march madness
Teixeira Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Naravno. A i Clark Kellogg se fino izblamirao sa onim "heel was over the line".Uzasni su on i Nantz. Koliko bode oci da se Nantz muci da prepozna igrace, i to ne osmog i devetog igraca Templea, nego se covek blamira sa Indianom. Da ne pominjem situacije kada po 2-3 minuta ne mogu da shvate sta je odsvirano, poput one tehnicke Scottu pocetkom ISU-OSU... Kao da nisu u jebenoj hali.
J.R. Cash Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Kakav protok lopte i sut Floride. Gotovi su Gophersi.
Timmi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 withey bogotacjastakad vec pricamo o draftu, cijenim da ce imati pristojnu nba karijeru.
freakns Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 jebemti konje, pa ocel poceti igrati u drugom poluvremenu?! totalni raspad UNC u prvih 5min drugog poluvremena...
Joe D Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 jebemti konje, pa ocel poceti igrati u drugom poluvremenu?! totalni raspad UNC u prvih 5min drugog poluvremena...ide ti ovo jinxovanje.
freakns Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 kompletni potop... zmajevi najobicniji :(nista, ostaje mi jos Cuse,
Teixeira Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 kompletni potop... zmajevi najobicniji :(nista, ostaje mi jos Cuse,Kakav si ti fan boy :DA cudi me da nisi jos uvek nista napisao kako je Duke do jaja i kako ce razneti McDermottse :D
Recommended Posts