Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

draftexpress. mislim, jasno je zasto nece biti visok pik, ali zasto ga ne uzeti na kraju prve runde, recimo.

Posted

pa to, nema ga u ni u jednoj od projekcija koje sam gledao, cak ni u drugoj rundi

Posted
pa to, nema ga u ni u jednoj od projekcija koje sam gledao, cak ni u drugoj rundi
jbg, nedovoljno dobre fizikalije, debeo, ne igra odbranu... pretpostavka je da jedino moze biti koristan s ovakvim nacinom igre, a to ne moze da prenese na nba nivo.
Posted

Kojim recima o igri Kanzasa?!

Posted

Indiana i Ohio State na silu...zato UNC dominira. Kansas 12 izgubljenih, moze jos 12 i u drugom :D nema, bog koledz kosarke zna kako da nastimuje tim za march madness :s_dj:

Posted
Naravno. A i Clark Kellogg se fino izblamirao sa onim "heel was over the line".
Uzasni su on i Nantz. Koliko bode oci da se Nantz muci da prepozna igrace, i to ne osmog i devetog igraca Templea, nego se covek blamira sa Indianom. Da ne pominjem situacije kada po 2-3 minuta ne mogu da shvate sta je odsvirano, poput one tehnicke Scottu pocetkom ISU-OSU... Kao da nisu u jebenoj hali.
Posted

Kakav protok lopte i sut Floride. Gotovi su Gophersi.

Posted
withey bogotac
jastakad vec pricamo o draftu, cijenim da ce imati pristojnu nba karijeru.
Posted

jebemti konje, pa ocel poceti igrati u drugom poluvremenu?! totalni raspad UNC u prvih 5min drugog poluvremena...

Posted
jebemti konje, pa ocel poceti igrati u drugom poluvremenu?! totalni raspad UNC u prvih 5min drugog poluvremena...
ide ti ovo jinxovanje.
Posted

kompletni potop... zmajevi najobicniji :(nista, ostaje mi jos Cuse,

Posted
kompletni potop... zmajevi najobicniji :(nista, ostaje mi jos Cuse,
Kakav si ti fan boy :DA cudi me da nisi jos uvek nista napisao kako je Duke do jaja i kako ce razneti McDermottse :D