Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

Na NCAA turnir idu svi pobednici konferencijskih turnira (sem Ivy League koja nema turnir). Tako se dobije 31 ucesnik, ostalih 37 bira selection committee.

Posted (edited)
za syracuse igra melo :Djel moze neko da mi objasni koja je poenta ovih turnira i kakav je sistem kvalifikacija za zavrsni turnir, odnosno za top 64?
čovek se zove Fab Melo. New York ga zove :DJR rekao sve za kvalifikacije, samo da dopunim - poenta (osim automatskog plasmana osvajanjem turnira) je u tome što je ovo šansa za timove na nabiju tzv. resume, pošto se za preotalih 37 timova gleda W/L odnos, W/L nad top 25 timovima, strenght-of-schedule i tako dalje i tako dalje.edit - Cuse i UConn su, očigledno, nesposobni da ne odigraju OT tekmu kad se sretnu na turniru. Edited by Alphons
Posted

fredette 33 poena u prvom poluvremenu. wtf?

Posted
wtf?
odgovor na ovo je jednostavan - the jimmer :Da mocni wisconsin od 2-16 do 16-20 na poluvremenu :)
Posted
odgovor na ovo je jednostavan - the jimmer :Da mocni wisconsin od 2-16 do 16-20 na poluvremenu :)
ako nadjes sutra ovu tekmu salji link. moram da vidim ovo.
Posted

nadam se da ce dobri sport scene biti ljubazan...a ti ako si chovek prati sutra na areni u 23 finale big 12, kansas protiv pobednika texas-texas a&m i onda u 3 uconn protiv pobednika notre dame-louisville.

Posted
nadam se da ce dobri sport scene biti ljubazan...a ti ako si chovek prati sutra na areni u 23 finale big 12, kansas protiv pobednika texas-texas a&m i onda u 3 uconn protiv pobednika notre dame-louisville.
covek sam, praticu. :D
Posted (edited)

za ND igra neki hansbrough, mislim da će kojot gledati :Dedit - š'a sam rek'o :D

Edited by Alphons
Posted

Kojote, prebaci sa na Notre Dame- Louisville da vidis psihovog mladjeg burazera. A ni kosarka nije losa.

Posted

psiho ima brata koji igra kosarku :o prebacujem se na onaj veetle stream odmah

Posted
psiho ima brata koji igra kosarku :o
jbg, jutros nije mogao da se sastavi, ali inache je stvarno odlichan igrach, pre svega shuter.najbolji scorer na svetu brojao™ do 52, danas treca tekma protiv san diesgo statea, ako dobiju no. 1 seed na turniru je veoma moguc, rekao bih.
Posted
jbg, jutros nije mogao da se sastavi, ali inache je stvarno odlichan igrach, pre svega shuter.najbolji scorer na svetu brojao™ do 52, danas treca tekma protiv san diesgo statea, ako dobiju no. 1 seed na turniru je veoma moguc, rekao bih.
samo da te podsetim da kasnije proveris da li moze da se skine tekma.
Posted

nema za sad na sport scene. tu su uglavnom ljudi iz evrope, tj. sa espn america, tako da me i ne chudi. bem li ga, ako nadjem neshto javicu ti.bice na areni i sutra u 19 duke-unc ako dobiju danas. a nolan smith je sjeban, probable za protiv virginije tech vecheras.

Posted

krece prenos na areni