spaceploitator Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 jel gledao neko Arizonu ove sezone, na sta lici Ristic? Konacno je prvi centar, vidim nisu lose brojke, popravio drasticno bacanja...
theanswer Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 počinje acc finalni turnir http://yoursportsinhd.com/ncaa/game/19143375/
cvrlle Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 djuk se provukao veceras protiv lujvila, ali dosta tanko to izgleda. mislim da nemaju puno sansi protiv karoline. i veceras su bili zreli za poraz ali ih je zona vratila u zivot. u big 12 teksaski hriscani izbacili kanzas u cetvrtfinalu :o takodje u neizvesnoj zavrsnici
Eraserhead Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Ne postoji niko ko ovaj sport poznaje kao Coach K i to je slomilo ovaj turnir na stranu Duka.
BasketB Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Najava celog March Madness-a, možda i najbolja koju sam ikad pročitao van USA, via portal Double-Double http://www.doubledouble.rs/blog/uncategorized/march-madness-najava/
Teixeira Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Najava celog March Madness-a, možda i najbolja koju sam ikad pročitao van USA, via portal Double-Double http://www.doubledouble.rs/blog/uncategorized/march-madness-najava/ Ovaj koji je pisao ovo ne razume kako funkcionise NCAA turnir, posto je napisao da je Baylor treci seed, ali je imao losu sezonu i tesko da ce napraviti iskorak. Kao prvo, ne mozes da imas losu sezonu i budes no. 3, kao drugo, ljudi su bili po prvi put u istoriji programa broj 1 u USA koliko u januaru, nije los "iskorak" vec to. Dalje nesto nisam ni morao da citam.
porucnik vasic Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Ма Невадом. Sent from my iPhone using Tapatalk
teacher Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Ovaj koji je pisao ovo ne razume kako funkcionise NCAA turnir, posto je napisao da je Baylor treci seed, ali je imao losu sezonu i tesko da ce napraviti iskorak. Kao prvo, ne mozes da imas losu sezonu i budes no. 3, kao drugo, ljudi su bili po prvi put u istoriji programa broj 1 u USA koliko u januaru, nije los "iskorak" vec to. Dalje nesto nisam ni morao da citam. radi se o možda najboljoj najavi turnira...
Apollo Creed Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Northwestern igra MM!? :o :o Ništa nisam pratio koledž basket ove godine, al na koju foru se ovo desilo...mislim da im je ovo tipa prvi put ikada... Inače, prenosi na Areni od četvrtka.
Teixeira Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 radi se o možda najboljoj najavi turnira... Ipak sam produzio. Verovatno najbolji deo je kako je najveca snaga ND u odbrani koju je postavio Brey, ili kako je vec formulisano. Tu pricamo o ekipi koja je 16. u NCAA u Adj. ofanzivnom, a nije u prvih 50 po adj. defanzivnom rejtingu :D
Recommended Posts