Jump to content
IGNORED

Naučna fantastika

Ajant23

Recommended Posts

Posted

Gledao sam ovaj Crypton na HBOGO i nekako mi meh. Tek su dve epizode ali videcemo. Vini da ne gleda nikako.

Posted

Hvala Moćo što si se žrtvovao za mene, takoreći umro zbog mojih greha. To neki Superman prequel?

Posted

Da. Ali mrljavo bar prve dve sto izasle. Dacu mu sansu jos par.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Jeste lose bas, a mogla je da bude zanimljiva serijica. 

Posted

ima i sirena nova. malo je krvolocna

Posted

Pilot su snimili u Beogradu, sa sve ovim nasim kamermanima koji drhte, hehh

Posted (edited)

radio sam to, trebalo je posle pilota, kojim su navodno bili mega zadovoljni, da se rade još 4 sezone ovde, setovi su svi stajali nedirnuti u brodogradilištu, ali je letos to puklo pa su otišli u irsku. jedan od boljih poslova, ali je na snimanju delovalo kao težak krš. misim supermenov deda or somting.

btw, nema tu ništa niti naučno, još manje fantastično.

Edited by MocaVukotic
Posted
On 3/24/2018 at 3:51 AM, Sludge Factory said:

DY-tJf4X0AAbqLr.jpg

2002-e je ovo bila jeziva igra. I dan danas da se odigra nista ne fali:

Posted

Odgledah  anhilajšn.... fuj,

to nisu žene to su defacto clonovi, poslate u misiju nekoliko hiljadu puta. Zašto ženski kasting, nema veze nikakve... to je sve bila aludija na to da se ženski klonovi lakše manipuliraju. Nešto tipa resident evila,

Koliko sam shvatila, celi film je jebana retrospektiva te... na kraju se i vidi da je sama mutirala. Disposable clon.

Posted
On 4/5/2018 at 2:53, MilenaS said:

to nisu žene to su defacto clonovi, poslate u misiju nekoliko hiljadu puta. Zašto ženski kasting, nema veze nikakve... to je sve bila aludija na to da se ženski klonovi lakše manipuliraju.

Koji li si ti film gledala :D

Posted

ja to nishta nisam videla [emoji38]

sent from bubamoto

Posted
On 4/5/2018 at 1:53, MilenaS said:

to nisu žene to su defacto clonovi, poslate u misiju nekoliko hiljadu puta. Zašto ženski kasting, nema veze nikakve... to je sve bila aludija na to da se ženski klonovi lakše manipuliraju. Nešto tipa resident evila,

Koliko sam shvatila, celi film je jebana retrospektiva te... na kraju se i vidi da je sama mutirala. Disposable clon.

Au.

Posted
1 hour ago, Time Crisis said:

Koji li si ti film gledala :D

onaj na netfliksu... na kraju će je ubiti i ponovo poslati ekspediciju. pa svetlilo joj u očima! sto posto je klon

Posted
1 hour ago, MilenaS said:

onaj na netfliksu... na kraju će je ubiti i ponovo poslati ekspediciju. pa svetlilo joj u očima! sto posto je klon

To mora da je netfliks iz paralelnog svemira

Posted

To mora da je netfliks iz paralelnog svemira
Da nije klon Netflixa?