Jump to content
IGNORED

Naučna fantastika

Ajant23

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Neill Blomkamp + Sigourney Weaver

da imam neke pare, ja bi ovde dao bez razmisljanja

Ovo će izlaziti u delovima on-line? 

Nije neinteresantno, ali na momente deluje kao produženi trejler za film/seriju.

Posted

Mozda zato sto upravo to i jeste :D

Koliko shvatam, neka vrsta nulte epizode, pilota, koji ce im sluziti za prikupljanje kinte i inicijalnog komjunitija.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

1. Rakka

2. Firebase

3. Zygotte

Posted

1. Rakka

2. Firebase

3. Zygotte

Ooodlično!!

• 3 months later...
Posted

Odlican. Najvise volim kad iskopam ovakav SF male produkcije i slabo poznat pa mi potpuno legne.

• 1 month later...
Posted

Sasvim slučajno pogledao, baš mi se svidelo :jerry: Bolji remake Alien originala od svih Aliena posle prvog. 

Vidi se da je pravljen za nerds, milion puta objašnjavaju jedni drugima razne tehnikalije da se ne bismo posle žalili kako ovo ili ono nema smisla - i sasvim dobar posao su odradili, nijednu bitnu zamerku nemam sa te strane. Sve standardne spejsi budalaštine su zaobiđene, nema šetkanja po podu, nema debilno nepraktičnih frizura, nema kinetičke kaubojštine... Rasplet je možda malo gimmicky, ali to sam spreman da progutam.

Posted
On 12/26/2017 at 2:54 AM, Weenie Pooh said:

Sasvim slučajno pogledao, baš mi se svidelo :jerry: Bolji remake Alien originala od svih Aliena posle prvog. 

Vidi se da je pravljen za nerds, milion puta objašnjavaju jedni drugima razne tehnikalije da se ne bismo posle žalili kako ovo ili ono nema smisla - i sasvim dobar posao su odradili, nijednu bitnu zamerku nemam sa te strane. Sve standardne spejsi budalaštine su zaobiđene, nema šetkanja po podu, nema debilno nepraktičnih frizura, nema kinetičke kaubojštine... Rasplet je možda malo gimmicky, ali to sam spreman da progutam.

Astronauti praktikuju parkur bez užeta od modula do modula.  :isuse: Važi. Nema veze što inače moraju da u svakom momentu imaju bar jednu ruku i jednu nogu osiguranu na podlozi po kojoj se kreću što je jedan od glavnih razloga što šetnje van stanice od deset metara traju više sati. Nadam se da pokojni Brus Mekkendls (prvi čovek koji se kretao svemirom bez zaštitnog užeta, korišćenjem MMU-a, Manned Maneuvering Unit-a  ) nije video ovo akrobatisanje u svemiru.  Da Dedpul pokuša da u stvarnosti  tako hvata satelit koji se kreće tom brzinom u odnosu na stanicu završio bi sa tom mehaničkom rukom u grlu i uništenim modulom u kome obitava.