Pečorin Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 http://www.avpgalaxy.net/2017/04/26/alien-covenant-prologue-crossing-released/ Update #1 – Bloody-Disgusting have confirmed with Fox that this scene will not be featured in the film.
Roger Sanchez Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 https://twitter.com/davechensky/status/868504077096828932 ihihihihihihih.... AHAHAHAHA... HAAHAHAA KH KH KH
aram Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Neill Blomkamp + Sigourney Weaver da imam neke pare, ja bi ovde dao bez razmisljanja
Arkadija Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Neill Blomkamp + Sigourney Weaver da imam neke pare, ja bi ovde dao bez razmisljanja Ovo će izlaziti u delovima on-line? Nije neinteresantno, ali na momente deluje kao produženi trejler za film/seriju.
aram Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Mozda zato sto upravo to i jeste :D Koliko shvatam, neka vrsta nulte epizode, pilota, koji ce im sluziti za prikupljanje kinte i inicijalnog komjunitija.
Dankan Ajdaho Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Neill Blomkamp + Sigourney Weaver da imam neke pare, ja bi ovde dao bez razmisljanja Ovo je do jaja! Sigurni opet u odličnoj formi.
Dankan Ajdaho Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 https://www.youtube.com/user/OatsStudios/videos Šta je od ovoga nastavak?
noskich Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Odlican. Najvise volim kad iskopam ovakav SF male produkcije i slabo poznat pa mi potpuno legne.
Weenie Pooh Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Sasvim slučajno pogledao, baš mi se svidelo Bolji remake Alien originala od svih Aliena posle prvog. Vidi se da je pravljen za nerds, milion puta objašnjavaju jedni drugima razne tehnikalije da se ne bismo posle žalili kako ovo ili ono nema smisla - i sasvim dobar posao su odradili, nijednu bitnu zamerku nemam sa te strane. Sve standardne spejsi budalaštine su zaobiđene, nema šetkanja po podu, nema debilno nepraktičnih frizura, nema kinetičke kaubojštine... Rasplet je možda malo gimmicky, ali to sam spreman da progutam.
bigvlada Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 On 12/26/2017 at 2:54 AM, Weenie Pooh said: Sasvim slučajno pogledao, baš mi se svidelo Bolji remake Alien originala od svih Aliena posle prvog. Vidi se da je pravljen za nerds, milion puta objašnjavaju jedni drugima razne tehnikalije da se ne bismo posle žalili kako ovo ili ono nema smisla - i sasvim dobar posao su odradili, nijednu bitnu zamerku nemam sa te strane. Sve standardne spejsi budalaštine su zaobiđene, nema šetkanja po podu, nema debilno nepraktičnih frizura, nema kinetičke kaubojštine... Rasplet je možda malo gimmicky, ali to sam spreman da progutam. Astronauti praktikuju parkur bez užeta od modula do modula. Važi. Nema veze što inače moraju da u svakom momentu imaju bar jednu ruku i jednu nogu osiguranu na podlozi po kojoj se kreću što je jedan od glavnih razloga što šetnje van stanice od deset metara traju više sati. Nadam se da pokojni Brus Mekkendls (prvi čovek koji se kretao svemirom bez zaštitnog užeta, korišćenjem MMU-a, Manned Maneuvering Unit-a ) nije video ovo akrobatisanje u svemiru. Da Dedpul pokuša da u stvarnosti tako hvata satelit koji se kreće tom brzinom u odnosu na stanicu završio bi sa tom mehaničkom rukom u grlu i uništenim modulom u kome obitava.
Recommended Posts