DarkAttraktor Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Meni omiljeni mondegreen je kad na nekoj od domacih soc televizija a la SOS puste A Far L'amore Comincia Tu od Rafaele Kare za neki materijal iz Skoplja:http://www.youtube.com/watch?v=pQlCgqRRXS8Uvek me uhvati na pola puta izmedju i
bus Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Evo vam mondegrin-rebus za moju interpretaciju reči jedne poznate pesme naših narodnosti:, , i , i.Ako još niste pogodili: http://www.youtube.com/watch?v=pi9wXx8u-gE Az a szép, az a szép, Akinek a szeme kék, Akinek a szeme kék.
расејан Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 [spoјiler]Az a szép, az a szép, Akinek a szeme kék, Akinek a szeme kék. [/spoјiler]Беше на ову тему мађарски мондегрин, "које су боје ламине очи" - "плаве" - "откуд то?" - "па каже у песми, láma szeme sötét kék (lám az enyém sötét kék)"
расејан Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Наиђе сад "Не гледај ме тако и не љуби ме више" од Дугмића... и ево, прођоше године, и ја и даље немам појма шта каже усклопи очи и идијер и твоје сузе .ене. и с.е.екао некад њенеШто је песник хтио ријет? Ово нисам схватио погрешно, него баш никако.
gospa buba Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 (edited) јер и твоје сузе .ене. и с.е.еjer i tvoje su zelene i snenekaze gugl. ne suze, ochi. i ja se prosvijetlila, mada ne nameravala da ovo coshe zivota posvetim tome :D Edited October 5, 2010 by thermal bug
расејан Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 jer i tvoje su zelene i snenekaze gugl. ne suze, ochi. i ja se prosvijetlila, mada ne nameravala da ovo coshe zivota posvetim tome :DА, гугламо дакле... нисам ја једини глуваћ овде :)
leto je Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Kad se pojavio Briljantin, svi smo mislili da se čovek zove Džontra Volta.
расејан Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Kad se pojavio Briljantin, svi smo mislili da se čovek zove Džontra Volta. Као и Милан Кореновица, Никола Скејџ...
Recommended Posts