Indy Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Meni je ovo domaće, ali dobro... Dakle, odavno sam batalio neko pijenje, međutim ovo prija nenormalno. Aldi ovo prodaje za 9 dol (6 evra) i apsolutno bi mogao bure da popijem. U osnovi, pekmez od šljiva u alkoholnom obliku, lepi usta (koja se jedino daju zaprati sa još vina...) 1
*edited by mod Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Lidl počeo da vadi i jače stvari iz svog asortimana pa se na polici pojavio i prvi Chablis.
nenad Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 48 minutes ago, *edited by mod said: Lidl počeo da vadi i jače stvari iz svog asortimana pa se na polici pojavio i prvi Chablis. posto?
askeladden Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Evo me na aerodromu Budimpesta.Uzeo Azsu Sarga Borhaz 5 za 18E i neku mladjanu Petit Bonsai kadarku za 9E.Nisam nikakav struks za vina,ali Azsu volem.Kadarku nisam nikada probao Pa reko da vidim.
bags Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Haha Austrija nikada ne prestaje da me iznenadjuje. Danas slucajno naletim na ovo: https://en.m.wikipedia.org/wiki/1985_Austrian_diethylene_glycol_wine_scandal
Recommended Posts