Jump to content
IGNORED

Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..


Roger Sanchez

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • WTF

    399

  • Roger Sanchez

    334

  • Indy

    197

  • TBoneSteak

    187

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pusa.
Cuvaj to za busa :lol: Rekoh, razmotricu da mi postane neomiljen (ne znaci da ce to i biti).(primer 1: covek je, koliko znam, religiozan, pa mu to oprastam na konto verskih ubedjenja; primer 2: i ja npr. podrzavam americko ucesce u II svetskom ratu. Nije svaka intervencija zlo. Da su u Avganistanu isli za tim da ulove Osamu, a ne da rade to sto vec rade, mozda bih se tu i slozio sa RP.)Rekao sam vec vise puta da mislim da su ti postovi veoma informativni i volim da ih citam (uvek nesto naucim, premda me mrzi da pratim linkove). S druge strane, pokazujes fascinaciju mocnima koja nije neuobicajena, ali moze da bude i ruzna. Edited by Indy
Link to comment

Ili je princip, ili je preseravanje. Ali ne bih se ja miješao više u tvoje infatuacije, da ne bi dospio na tvoju ignore listu ko Ujedinjeni narodi na Ron Paulovu. Volim biti čitan..Što se tiče mojih političkih principa, mislim da su jednostavni, podržavam otprilike tri stvari - pravo na upotrebu raspoložive inteligencije, pravo na slobodu osobnog odlučivanja i pravo na mogućnost promjene vlasti. Ne vidim da su SAD i NATO zločinci ikad napali nekog cukrenog anđela koji je poštovao bilo koji od ta tri principa.Btw. Amerika nije intervenirala u 2 svjetskom ratu. Japanci su je napali (tj. Havaje)nakon što ih je FDR skoro dvije godine davio sa sankcijama koje su bile manje više nepoznate širem populusu, zbog tamo neke Francuske Indokine. Što se Židova tiče, tu je politika bila na liniji Rona Paula, daleko im kuća, pardon, ghetto. smile.gif

Link to comment
Ti si vrlo radikalan, princip ili proseravanje, sloboda ili smrt. :D Kakva crna Ignore Lista?! Situacija je daleko od toga, kad bih takve kao sto si ti stavljao na IL, lakse bi mi bilo da se jednostavno odjavim (ali stvarno).Vidis, bas u tome je razlika, sto ja ne mislim da je "ili/ili". Nekada je ispravno uraditi 1 stvar, drugi put nije. (Kako ono ide, "coveku sa cekicem sve lici na ekser" - to ti je USA vojna sila).Ti si 1 tip forumasa ovde, vrlo informisan o USA, ali koji u stvari ne pripadas tom svetu (premda im Hrvatska polako klizi u zagrljaj, na cemu im srecan put). Tako da imas pomalo na neki nacin privilegovanu poziciju, posto te negativne konsekvence tih politika ne moraju pogadjati, vec mozes da slatko navijas sa tribina. Ti ih ne placas da te lazu, prisluskuju, prinudno poteraju da branis demokraciju na drugoj strani planete, i sl. Za tebe je RP ocito 1 klovn (sto je vrlo uobicajen stav) koji je toliko beznacajan da moze da prica sta bilo. Medjutim, i od tih "klovnova" (kao i onih sa druge strane spektra, zelenih) procuri stosta sto kada naidje na popularnu podrsku odjednom postaje deo programa "relevantnih" politickih snaga. Tako to nekako funkcionise, i u toliko ima smisla podrzavati te nebitne klovnove (koje ja podrzavam.)
Link to comment
Претпостављам да изразе сућути прима Рођер?
Hvala. -_-Ostali, ama™ šire slike™ i milosti, kad se neko zamjerio prekrižen je za sve i za vijeke u Crnoj Knjizi Srba, a...? :DA upravo se navršava 15 godina od svečanog potpisivanja sporazuma koji nam je omogućio peace in our time, sporazuma koji je i njegovo djelo. Kao in memoriam, rijetke & skoro pa neobjavljene snimke: Holbrookea je potraga za mirom dovodila u svakakve vukojebine, u ovom slučaju u Međugorje.-_- Upravo su prije toga (14. 9. 1995.), čisto usput, posredovanjem i pritiskom omogućili kompromis Makedonije i Grčke koji se i danas drži. Edited by Roger Sanchez
Link to comment
Ne vidim da su SAD i NATO zločinci ikad napali nekog cukrenog anđela koji je poštovao bilo koji od ta tri principa.
Znaci, svako ko prema tvojim jastrebopilicima ne postuje bilo koji od ta 3 principa je otvoren za napad? Nekada je bio stos, kad ce USA da bombarduje UK zbog opresije Sev. Irske. Mislim da ipak vrlo coravo gledas na stvari. Edited by Indy
Link to comment
Znaci, svako ko prema tvojim jastrebopilicima ne postuje bilo koji od ta 3 principa je otvoren za napad? Nekada je bio stos, kad ce USA da bombarduje UK zbog opresije Sev. Irske. Mislim da ipak vrlo coravo gledas na stvari.
Glup ti je primjer. Nitko nije napadnut od strane SAD-NATO zločinaca ako nije radio i neka upadljiva sranja koja utječu na međunarodni okoliš. Skoro pa slučajno, svaki put je bila riječ i o anđelčićima koji su kod kuće njegovali humanost prema svom narodu, ili dijelu svojih građana.
Link to comment
svakakve vukojebine, u ovom slučaju u Međugorje.-_-
Nisi ti bio u Medjugorju, meni se cini. Prema Medjugorju neka svajcarska ili austrijska sela izgledaju kao vukojebine.Inace, u vezi Holbruka: Hriscanin u meni mu zeli R.I.P., ali sam pred iskusenjem da mu pozelim B.I.H.Mozda wikileaks rasvetli neke njegove uloge u svemu tome gde nas je zakacio.
Link to comment
Nisi ti bio u Medjugorju, meni se cini. Prema Medjugorju neka svajcarska ili austrijska sela izgledaju kao vukojebine.
Zafrkavam se... biggrin.gifHolbrooke je uvijek na širem planu radio za i po uputama trenutačnog Predsjednika, kako je i objasnio DrDabiću kad mu je u Dobanovcima 1995. srao o svojim vezama za Jimmyjem Carterom. Ostalo je bila taktika, a Bog zna da je u njoj bio dobar za određena podneblja.Pokoj mu duši..
Link to comment
Glup ti je primjer. Nitko nije napadnut od strane SAD-NATO zločinaca ako nije radio i neka upadljiva sranja koja utječu na međunarodni okoliš. Skoro pa slučajno, svaki put je bila riječ i o anđelčićima koji su kod kuće njegovali humanost prema svom narodu, ili dijelu svojih građana.
Ne znam kome ces da prodas tu logiku. Napadali su ameri i centralnoamericke mikrodrzavice samo ako bi izabrale isuvise levu vladu. Podrzavali su i male koljace da uvode diktature u demokratije samo ako bi zemlja zatrazila kredit od sovjeta. Na kraju nije im nikad palo na pamet da napadaju svoje velike prijatelje i saveznike medju kojima ima onih gde zene imaju prava manja od kucnih ljubimaca i koji finansiraju teroriste koji jebavaju kevu free worldu.
Link to comment

Samo jedan primer je dovoljan da pobije tvrdnju kako "nitko nije napadnut od strane SAD-NATO zločinaca ako nije radio i neka upadljiva sranja koja utječu na međunarodni okoliš": Honduras.Sam termin "banana republika" nastade bas zbog tog primera. E sad, jedino ako biznis sa bananama moze da se okarakterise kao "sranje koje utice na medjunarodni okolis", onda je to vec druga prica.

Link to comment
×
×
  • Create New...