3opge Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 On 15. 10. 2023. at 3:38, Indy said: Kao i sam čovek, fascinantan intervju W Herzoga (gde odgovara na razna pitanja, uključujući i od strane kolega iz sveta filma): Interview ‘I am not that much in pursuit of happiness’: Werner Herzog on beer, yoga and what he would ask God Why did Herzog decide to write his memoir now? “My wife admonished me: do it yourself because some idiot will come along and do it instead of you,” he replies. 1
bags Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Meni se cini da se vise pise o njegovim promenama tezine nego o glumi. Psycho je remek delo, Machinist je odlicno odradio posao kasnije uglavnom lose i stagnacija...
Jimmy Kowalski Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 U Fighteru odlican, isto kao i Cheney. I u American Hustle isto.. 2
Indy Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 6 minutes ago, bags said: Meni se cini da se vise pise o njegovim promenama tezine nego o glumi. Prvi put vidim ovo o težini, evo sad. Svuda gde videh šta o njemu, spominjao se kao jedan od najboljih glumaca svoje generacije (i na ovom forumu, kad se samo setim zasluženog hajpa oko Fightera, npr.) 1
bags Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Mozda sam bio prestrog. Vise je kao neki prosek holivudski.
Sludge Factory Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Gledam ovih dana Otpisane i Povratak otpisanih, PTC pusta u jutarnjem terminu radnim danima, nisam odavno gledao i odusevljen sam koliko ima dobrih kadrova i rada kamerom u seriji, onako bas filmskih. Valjda ranije nisam nesto obracao paznju na taj aspekt, a sad mi je zapalo za oko. Nesvesno je to uvek prisutno i doprinosi utisku o kvalitetu serije, uz scenario, muziku, scenografiju, glumu, itd. 3
Jimmy Kowalski Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 (edited) Za Pacina se oduvek znalo da je nizak, ali sad deluje da se pogrbio i smanjio na nivo Devita.. Edited October 31, 2023 by Jimmy Kowalski
slepa živana Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 kakav je ovo kaput! jel nije tamo uvek proleće sad sam se smorila
Plissken Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Da li neko prati ove careve? Likovi, izmedju ostalog, gledaju i komentarisu uzasne filmove.
Recommended Posts