Jump to content
IGNORED

Razno

korindjar

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jimmy Kowalski

266

• Ajant23

162

• MocaVukotic

162

• Sludge Factory

159

Posted

@i'm with the pilots, hvala puno! ja sam se vec sad umorila od dogovora diskusija i jurnjave za karte, pustaju online na kasicicu a niko od drustva nece da se zrtvuje da ceka u redu pfff

videcemo, valjda ulovimo bar nesto vredno cele trke

Posted

@i'm with the pilots, hvala puno! ja sam se vec sad umorila od dogovora diskusija i jurnjave za karte, pustaju online na kasicicu a niko od drustva nece da se zrtvuje da ceka u redu pfff

videcemo, valjda ulovimo bar nesto vredno cele trke

Moje iskustvo je da nema vajde od cekanja, sve moras organizovati sam i ici u blickrig varijantu ako ti je stalo, jer cinjenica je da drugima nikad nije toliko stalo koliko tebi a onda propustis svasta dok cekas da se svi dogovore, provere kalendare, pitaju momke i devojke i nadju ko ce cuvati dete jedno vece. Ja sam malo ~izdresirala neke ljude, ali ne moze se sa svima lako ;D

Posted

Moje iskustvo je da nema vajde od cekanja, sve moras organizovati sam i ici u blickrig varijantu ako ti je stalo, jer cinjenica je da drugima nikad nije toliko stalo koliko tebi a onda propustis svasta dok cekas da se svi dogovore, provere kalendare, pitaju momke i devojke i nadju ko ce cuvati dete jedno vece. Ja sam malo ~izdresirala neke ljude, ali ne moze se sa svima lako ;D

ah pa naravno da ce tako biti na kraju. no nada umire poslednja :D

bila sam se bas nameracila na ovaj nas novi s mirjanom karanovic i za to smo nasli (po recima nalazaca, "ishchupali" :D ), i za neki o giacometti-ju "final portrait"(stanley tucci rezirao, geoffrey rush igra ovog, nemam pojma sta da ocekujem sem sto volim giacometti-ja kao umetnika, znaci totalni blef), videcemo za dalje...

Posted (edited)

Videh sad da i "Die Blumen von gestern" ide na Berlinalu, ali to ide i po ~svim gradovima u redovnom bioskopu sada pa mozes negde u miru pogledati. Meni se film jako svideo, jako te dobro nasmeje, a inace je i dobar emotivni rolerkoster, nisam to ocekivala s obzirom na generalnu temu filma u kojoj su glavni likovi istoricari holokausta. Odlicna gluma pride (Lars Eidinger, Adele Haenel).

Edited by I*m with the pilots
Posted (edited)

Tom_and_Jerry_Free_PNG_Clip_Art_Image.pn

Da im i ovde poželim srećan sedamdeset sedmi rođendan!

Dočekali su vreme u kome njihova pojava odavno transcendira okvire crtanog filma, odrasli su za Razno...

Edited by Ajant23
Posted

Videh sad da i "Die Blumen von gestern" ide na Berlinalu, ali to ide i po ~svim gradovima u redovnom bioskopu sada pa mozes negde u miru pogledati. Meni se film jako svideo, jako te dobro nasmeje, a inace je i dobar emotivni rolerkoster, nisam to ocekivala s obzirom na generalnu temu filma u kojoj su glavni likovi istoricari holokausta. Odlicna gluma pride (Lars Eidinger, Adele Haenel).

gledam bas sad na programu je u nedelju u 4.15pm a imam taj "final portrait" isti dan u 6pm pih!

videcu drugde, zvuci zanimljivo

Posted

Ako nekog zanima, ovako je proslo na spanskom oskaru ---> Goya 2017

btw, Jack Nicholson se vraca na film i to u rimejku Toni Erdmann (kad pre?¿)

Posted

pa jes' ta uloga k'o stvorena za njega...:-)

Posted

pa jes' ta uloga k'o stvorena za njega...:-)

Gledacu veceras, prvo da zavrsim Fences i Denzela, zaspah prosli put.

Si gledala En man som heter Ove? Nisi¿ Gledaj, bre.

Posted

e, aj', bas cu da ga skinem... preterala sam ovih dana sa americkim filmovima, dobro ce mi doci nesto ''nase''  :-) 

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Oliver Stone dobitnik nagrade od WGLA

Edited by mustang