mustang Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) mozda je vec bilo ali videh tek juce i super mi je :) http://www.superstarmagazine.com/someone-flawlessly-did-a-mashup-of-classic-movie-scenes-into-the-creepiest-scene-of-all-time/?utm_content=buffer90634&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Edited January 5, 2016 by mustang Link to comment
mustang Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 upravo pogledah :) thx kventin je cirkus zivi :) nisam super fan njegovih filmova ali njega bas volim i cenim. i odlicna mu je ideja da hateful bude predstava, mislim da ce biti ludilo :) Link to comment
kobni zelaya Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Kventin priča kao navijen, drži banku od početka do kraja. :) Ridli mi je nešto mnogo napuvan. Link to comment
Sludge Factory Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Pa ovde je jos i dobar i miran kako ume da vergla. Prekidali su ga dosta, a verovatno i sekli u montazi. A Ridli je jos jednom pokazao da u srcu i dusi nije filmadzija (ko bi reko posle stotine iljada filmova koje je do sad snimio), nego "dizajner" :P Link to comment
bigvlada Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Don LaFontaine se zvao, a.k.a Thunder Throat, a.k.a Voice of God.. Hvala. :) Link to comment
Hippie Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 vreme je da se podsetimo; ma obozavam ga..... meni je najbolji kao Bourne :) a ovo mi je jos uvek 1 od najboljih fajtova, evah; Link to comment
Ankaa Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Da li neko zna film u kome se mator i uticajan ludak nakaci nekoj siromasnoj devojci i krene da je salece, pa onda njegova zena sazna za to i onda zajedno krenu da je maltretiraju, pravdajuci svoje ludilo klevetom da je devojka njega saletala? Jos ako je radnja smestena u doba inkvizicije, pa je optuze za vesticarenje, to bi mi savrseno odgovaralo. A tek ako je radjen po romanu... Link to comment
Ankaa Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 The Crucible palo mi je to na pamet, ali mi treba film da je ta situacija koju sam opisala glavni motiv. Znaci narcisoidni matorac i njegova podjednako narcisoidna i ljubomorna zena kojoj potajno treba rivalka da bi se kroz sukob dokazala i osetila voljenom. Link to comment
zakintos Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Da li neko zna film u kome se mator i uticajan ludak nakaci nekoj siromasnoj devojci i krene da je salece, pa onda njegova zena sazna za to i onda zajedno krenu da je maltretiraju, pravdajuci svoje ludilo klevetom da je devojka njega saletala? Jos ako je radnja smestena u doba inkvizicije, pa je optuze za vesticarenje, to bi mi savrseno odgovaralo. A tek ako je radjen po romanu... Jedino što mi pada na pamet je film koji je rađen po knjizi Patriše Hajsmit; "Sovin huk". Šabrolova verzija; Le cri du hibou (1987) ili verzija iz 2009 god. "The Cry of the Owl". Daleko je to od onoga što tražiš, ali ima neke elemente koje mogu da te zadovolje... Link to comment
Recommended Posts