January 15Jan 15 1 minute ago, ronin said:@G. L. E jebiga sad i ti...Malo li je dva olimpijska zlata za 7 godina...Naravno da nije malo, ali uzeto je medalja sa 20% takmicenja. A nekada, u zlatnom dobu srpskog vaterpola (2006-2018), samo 2 puta nije uzeta medalja - 14 medalja sa 16 velikih takmicenja iliti 88%.
January 16Jan 16 Danas pocinje utakmica, a Stepic melje li melje preko najave igraca iz dvorane, ne cuje se ni najava, ni on. Ne zna se ko je ludji, on ili tonac sa RTS-a, doslo mi instant da prebacim na neki Snooker, pikado, EL...
January 17Jan 17 13 hours ago, 189- said:i unistavanjem vk partizanJedino ako nije zbog toga. Klasicna GTR mantra. Je l nam i odbojka propala zbog toga sto je vaskrsao OKP, na konto drugih? Ili rukomet, zbog vaskrsavanja RKP?
January 17Jan 17 Slozio bih se sa G.L. iako vezana tri olimpijska zlata znace mnogo jer su OI na svake 4 godine i tu se svi najvise pripreme, poput SAD, dok se SP i EP odrzavaju na 2. Mislim da su samo Madjari istorijski uspeli da vezu tri zlata na OI, mozda gresim, nisam proveravao. Ali i pored toga malo medalja je uzeto na SP i EP u poslednjih 7-8 godina.Ipak, period 2010ih, je tesko ponoviti. Mi smo sredinom 2010ih drzali sve u vaterpolu, svetsku i evropsku titulu, zlato na OI, SL cak i mladje kateogorije. Neverovatna dominacija, tesko je to ponoviti a pitanje da li je dobro za sport.
January 17Jan 17 RTS je uveo poseban tv kanal na kome prenose sve utakmice sa prvenstva, ali je dostupan samo u Srbiji, preko "RTS Planeta" aplikacije.
January 18Jan 18 Ovaj retard od spikera malo da zacuti i dozvoli publika da se čuje. Se dere ko magarac...
January 18Jan 18 Nije da se razumem previse, ali deluje da smo imali sudjenje kao Urugvaj 1930.Osim toga svaka cast momcima.
January 18Jan 18 5 minutes ago, genaro said:Nije da se razumem previse, ali deluje da smo imali sudjenje kao Urugvaj 1930.Osim toga svaka cast momcima.Domaćinu treba pomoći...
January 18Jan 18 16 minutes ago, Michael Krueger said:Domaćinu treba pomoći... Pomoci bratu domacinu...