January 18Jan 18 Svaka cast momcima. Moram priznati da mi se svidjaju ova nova pravila, dosta je dinamicnije i zanimljivije za gledanje.
January 18Jan 18 Otprilike pada golova koliko pada i na rukometu. Ako je 30-30 neki prosecni rukometni rezultat za 60 minuta igre, gde sami golmani daju nekoliko golova - onda je 13-13 prosecan vaterpolo rezultat, za 32 minuta igre, gde nema empty net golova i gde svaki faul zaustavlja sat.
January 20Jan 20 Gledam nesto statistiku, Grcka je ubedljivo najveci vaterpolo luzer u istoriji, nikad do zlata nigde nisu dosli, ni evropsko/svetsko/olimpijada/svetska liga, a uvek se motaju tu negde u vrhu
January 20Jan 20 26 minutes ago, JohnnyD said:Gledam nesto statistiku, Grcka je ubedljivo najveci vaterpolo luzer u istoriji, nikad do zlata nigde nisu dosli, ni evropsko/svetsko/olimpijada/svetska liga, a uvek se motaju tu negde u vrhuOpet imaju šansu jer su do sada najsigurnije odigrali na ovom EP. Ali najluđe je kako su izgubili finale SP 2023. protiv Mađarske. Kod nerešenog rezultata u zadnjem napadu imaju igrača više i u čistoj kontri 2 igrača ali im selektor poziva time-out nakon koga ne daju gol i potom gube na peterce. Edited January 20Jan 20 by variola
January 21Jan 21 Sinoc slabo protiv CG. Neverovatno koliko nam je CG 1 babaroga u timskim sportovima. Imam osecaj da nas redovno mlatnu, gde god da se sretnemo: kosarka, rukomet, vaterpolo.Realno, posle ispadanja Spanije, u ludoj zavrsnici protiv Huna, trebalo bi da Grci uzmu, jer su najvise pokazali. Nas nosi domaci teren, a od nas su vise prikazali obe ekipe koje su u polufinalu + HR/ITA. Istina, nasa polovina zreba je bila osetno jaca. Edited January 21Jan 21 by G. L.
January 21Jan 21 za vaterpolo te osećaj mnogo vara, pošto ih na glavnim takmičenjima (OI, SP i EP) redovno tučemo. Ovo im je prva takva pobeda posle EP 2012. Na svetskom kupu i u svetskoj ligi im se i omakne neka pobeda.OI 3 pobede i 1 remiSP 4 pobede i 1 remiEP do sinoć 3 pobede i 1 porazmislim da nema top ekipe sa kojom imamo ovako dobar skor
January 21Jan 21 A i u basketu, mogu da nas pobede samo u nekim kvalifikacijama kada nam niko od najjacih igraca ne igra. Zensku kosarku vec ne pratim, tu mozda.
January 21Jan 21 1 hour ago, JohnnyD said:A i u basketu, mogu da nas pobede samo u nekim kvalifikacijama kada nam niko od najjacih igraca ne igra. Zensku kosarku vec ne pratim, tu mozda.U rukometima nas redovno samaraju.
January 21Jan 21 5 hours ago, Profesionalac said:za vaterpolo te osećaj mnogo vara, pošto ih na glavnim takmičenjima (OI, SP i EP) redovno tučemo. Ovo im je prva takva pobeda posle EP 2012. Na svetskom kupu i u svetskoj ligi im se i omakne neka pobeda.OI 3 pobede i 1 remiSP 4 pobede i 1 remiEP do sinoć 3 pobede i 1 porazmislim da nema top ekipe sa kojom imamo ovako dobar skorNekako mi je u glavi da su nas dobijali cesce. Pamtim da su Sapicu, Vujasinobicu, Savicu i drugarima uzeli jedno EP 2008., da su prvi put Savicevu Srbiju izbacili sa SP2013, nekako mislih da je cesce bilo tih upseta, ali ok. Izgleda da sam pomesao CG sa Slovenijom, koja nam je zesca kamencina u cipeli.
January 22Jan 22 https://www.mozzartsport.com/ostalo/vesti/pekara-let-i-pasos-za-mesec-dana-kako-u-gruziji-zive-sa-150-evra-strancu-bude-finansijski-odlicno/534002Zanimljiv intervju - iskustva igranja vaterpola na Malti, Gruziji...
January 23Jan 23 Ovaj Mandic je mamojebac na nivou Milanovica, mislim da je prevazisao Sapica i FilipovicaJel Jaksic sme sledecu da igra?
January 23Jan 23 1 minute ago, JohnnyD said:Ovaj Mandic je mamojebac na nivou Milanovica, mislim da je prevazisao Sapica i FilipovicaJel Jaksic sme sledecu da igra?Šapića? Ne, kazna je 1 utakmica Edited January 23Jan 23 by variola