Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Pa kad se govnima sve dopusta. I jos nas pokusavaju praviti budalama kao sa Ukraqjniskim bojama. Nadleteti stadion i zasuti fekalijama dok ne prestannu dolaziti na utakmice. 

Posted

Kakve su procene vas koji pratite, ima li budućnosti za NBG klub, pogotovo u mlađim kategorijama.
I mam nekog mlađeg rođaka koji je "iskazao interesovanje".

... Shiit has hit the fan

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Kakve su procene vas koji pratite, ima li budućnosti za NBG klub, pogotovo u mlađim kategorijama.
I mam nekog mlađeg rođaka koji je "iskazao interesovanje".

Imaju odličnu omladinsku školu.

Doveli su dosta dobrih trenera koji su radili sa mladima, prije svega Vasilovskog.

Sad, koliko će čitav projekat trajati ostaje da se vidi.

Posted

do 20h, 03.04.2022.,  :ronin:

=)

• Haha 1
Posted
Imaju odličnu omladinsku školu.
Doveli su dosta dobrih trenera koji su radili sa mladima, prije svega Vasilovskog.

Sad, koliko će čitav projekat trajati ostaje da se vidi.
Ok. hvala.

Posted
11 hours ago, holden kolfild said:

do 20h, 03.04.2022.,  :ronin:

=)

protegnuce se to do cetvrtka

• Haha 1
Posted

Danas počinje finalni turnir Regionalne lige. Domaćin je NBG. Polufinala su NBG - Radnički (18:00) i Jug - Jadran (20:15).

• 1 month later...
Posted

U finalu očekivano NBGD i Radnički.

Šapićevci rutinski završili posao protiv Šapca.

Radnički bez problema u revanšu protiv VKP. Dobili su 16-10 nakon što su na Banjici poslije preokreta slavili 1 razlike.

• 4 weeks later...
Posted

Pre nekih oar meseci sam komentarisao kako napredni rts nema rezisera koji zna pravila i na utakmivi nismo mogli da vidimo nijedan brzi napad jer je rezier polazivao reprize ili zumirao publiku. Pomislio sam da ne moze hore ali u zemlji vaterpola maprednjaci su uspeli da uniste sve pa da gledao prenos kao da je reziran od TV Eritreje. 
prvo ne vidimo golove u regularnom toku a onda penali nevidjena blamaza . Reziser ne kapira d ase puca na obe strane pa bulvalno tek of trece serije kapira da Pro Reko pics na drugoj strani. Medjutim onda kad Nbgd izvodi on zumira na drugom golu Gojkovica 🤦🏻🤦🏻

Posted

ovo beše onaj turnir gde se Nbg kvalifikovao zato što se domaćin? spektakl

inače mi je drago što nisu osvojili

• +1 2
Posted
Pre nekih oar meseci sam komentarisao kako napredni rts nema rezisera koji zna pravila i na utakmivi nismo mogli da vidimo nijedan brzi napad jer je rezier polazivao reprize ili zumirao publiku. Pomislio sam da ne moze hore ali u zemlji vaterpola maprednjaci su uspeli da uniste sve pa da gledao prenos kao da je reziran od TV Eritreje. 
prvo ne vidimo golove u regularnom toku a onda penali nevidjena blamaza . Reziser ne kapira d ase puca na obe strane pa bulvalno tek of trece serije kapira da Pro Reko pics na drugoj strani. Medjutim onda kad Nbgd izvodi on zumira na drugom golu Gojkovica [emoji1750][emoji1750]

Napredni klub, napredna rezija. Osnujes klub pre 7 godina, preletis u narodnu partiju, povuces 2 miliona drzavnih para i hoces da osvojis najveci trofej u tom sportu, u prvom nastupu. Ikad.
To samu Ganguli moze da padne na pamet.
Da l postoji promil sanse za nesto slicno u bilo kom drugom timskom sportu?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• +1 1