March 25, 20232 yr Doso samo da kazem da postoji prilicno aktivna anime/manga srpska grupa na fejsu: https://www.facebook.com/groups/254658298046468/ Kad sam vec tu jedna preporuka: Sci-Fi sa dobrom primesom, podseca malo stilom i pricom na ono sto smo daaaavno gledali u anime ostvarenjima:
Saturday at 17:193 days IAI TV - Changing how the world...Anime is the philosophical medium of our timeExplore how anime embodies philosophical concepts through its unique visual style and narrative, inviting deep reflection on identity and memory in modern culture.+1
Saturday at 17:203 days 1 minute ago, Gavran said:IAI TV - Changing how the world...Anime is the philosophical medium of our timeExplore how anime embodies philosophical concepts through its unique visual style and narrative, inviting deep reflection on identity and memory in modern culture.+1A pa ne moze sad samo tako, pisi sta si gledao, sta ti se svidelo i tako to
Saturday at 18:073 days Poslednje dve koje sam odgledao:MyAnimeList.netOdd TaxiEccentric and blunt, the walrus Hiroshi Odokawa lives a relatively normal life. He drives a taxi for a living, and there he meets several unique individuals: the jobless Taichi Kabasawa who is dead...MyAnimeList.netBoku dake ga Inai MachiWhen tragedy is about to strike, Satoru Fujinuma finds himself sent back several minutes before the accident occurs. The detached, 29-year-old manga artist has taken advantage of this powerful yet...Obe su sjajne. U moru osrednjosti koje dolazi sa Zapada, anime i japanski filmovi su spas.
Saturday at 20:473 days Uh imam na spisku Anai Machi ali se sve bojim da cu opet da se raspadnem. Ako volis emotivne stvari pogledaj ovo:https://myanimelist.net/anime/9989/Ano_Hi_Mita_Hana_no_Namae_wo_Bokutachi_wa_Mada_Shiranai
Saturday at 21:453 days Je l' gledao nekoJujutsu Kaisen ili Solo Leveling?Dobre zezancije.Jedino što ćemo za SL čekati malo duže za sledeću sezonu :/
Saturday at 22:223 days Preporuka svim ljubiteljima animeIMDbНапад титана (TV Series 2013–2023) ⭐ 9.1 | Animation, Act...24m | TV-MA
Saturday at 23:232 days 1 hour ago, Have_Fun said:Je l' gledao nekoJujutsu Kaisen ili Solo Leveling?Dobre zezancije.Jedino što ćemo za SL čekati malo duže za sledeću sezonu :/Solo leveling je jeben, gledao sam samo prvu sezonu ali sam mangu citao dvaput, sabija.Jujutsu Kaisen je nesto sto su mi preporucili ljibitelji iz svih zemalja, ukljucujuci Japan, to mi je sledece na listi.
Sunday at 06:442 days Ja sam pickica koja uglavnom gleda slice of life romance drame. Ali ko voli galakticko tabanje ovo je po meni najbolji anime ikada napravljen:MyAnimeList.netGinga Eiyuu DensetsuThe 150-year-long stalemate between the two interstellar superpowers, the Galactic Empire and the Free Planets Alliance, comes to an end when a new generation of leaders arises: the idealistic mili...Ima i nova verzija, nemojte se zajebati i probati da je gledate.
Sunday at 08:062 days 8 hours ago, Lord Stef said:Solo leveling je jeben, gledao sam samo prvu sezonu ali sam mangu citao dvaput, sabija.Jujutsu Kaisen je nesto sto su mi preporucili ljibitelji iz svih zemalja, ukljucujuci Japan, to mi je sledece na listi.Za mangu sam čuo da je odlicna.Možda se okrenem tome jer mi je dugo da čekam par godina za sledeću sezonu :/JK pogledaj kad stigneš :)Ako si se SL dopao i ovo će.
Sunday at 11:262 days Je l' počeo neko da gleda "Lazara"?https://en.wikipedia.org/wiki/Lazarus_(TV_series)Shinichiro Watanabe je kreator, to je dovoljna preporuka.
Sunday at 11:402 days Ima li ga na crunchyroll-u?Daleko sam 2 dana od naloga da bih proverio 😀 Čuo sam da su dodali neke nove stvari, tipa Deathnote je sad tu :)
Sunday at 11:512 days 9 minutes ago, Have_Fun said:Ima li ga na crunchyroll-u?Daleko sam 2 dana od naloga da bih proverio 😀Čuo sam da su dodali neke nove stvari, tipa Deathnote je sad tu :)Izgleda da nema.https://www.justwatch.com/us/tv-show/lazarus
Sunday at 13:342 days 1 hour ago, Shan Jan said:Imas sve to i vise na trafikama™.Postao sam paranoičan od kad sam u AT što se trafika tiče od kad sam čuo jeke priče..doduše ne znam koliko istinite.U PL sam opušteno pazario po trafikama.