Jump to content

Anime kutak

Featured Replies

Doso samo da kazem da postoji prilicno aktivna anime/manga srpska grupa na fejsu: https://www.facebook.com/groups/254658298046468/

Kad sam vec tu jedna preporuka: Sci-Fi sa dobrom primesom, podseca malo stilom i pricom na ono sto smo daaaavno gledali u anime ostvarenjima:

132772.jpg

• 2 years later...
  • Replies 378
  • Views 46.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Preporuka svim ljubiteljima anime IMDb Напад титана (TV Series 2013–2023) ⭐ 9.1 | Animation, Act... 24m | TV-MA

• Solo leveling je jeben, gledao sam samo prvu sezonu ali sam mangu citao dvaput, sabija. Jujutsu Kaisen je nesto sto su mi preporucili ljibitelji iz svih zemalja, ukljucujuci Japan, to mi je sledece n

• Ja sam pickica koja uglavnom gleda slice of life romance drame. Ali ko voli galakticko tabanje ovo je po meni najbolji anime ikada napravljen: MyAnimeList.net Ginga Eiyuu Densetsu The 150-year-long st

Posted Images

IAI TV - Changing how the world...
No image preview

Anime is the philosophical medium of our time

Explore how anime embodies philosophical concepts through its unique visual style and narrative, inviting deep reflection on identity and memory in modern culture.

+1

1 minute ago, Gavran said:
IAI TV - Changing how the world...
No image preview

Anime is the philosophical medium of our time

Explore how anime embodies philosophical concepts through its unique visual style and narrative, inviting deep reflection on identity and memory in modern culture.

+1

A pa ne moze sad samo tako, pisi sta si gledao, sta ti se svidelo i tako to s_d

Poslednje dve koje sam odgledao:

MyAnimeList.net
No image preview

Odd Taxi

Eccentric and blunt, the walrus Hiroshi Odokawa lives a relatively normal life. He drives a taxi for a living, and there he meets several unique individuals: the jobless Taichi Kabasawa who is dead...

MyAnimeList.net
No image preview

Boku dake ga Inai Machi

When tragedy is about to strike, Satoru Fujinuma finds himself sent back several minutes before the accident occurs. The detached, 29-year-old manga artist has taken advantage of this powerful yet...

Obe su sjajne. U moru osrednjosti koje dolazi sa Zapada, anime i japanski filmovi su spas.

Je l' gledao neko

Jujutsu Kaisen ili Solo Leveling?

Dobre zezancije.

Jedino što ćemo za SL čekati malo duže za sledeću sezonu :/

Preporuka svim ljubiteljima anime

IMDb
No image preview

Напад титана (TV Series 2013–2023) 9.1 | Animation, Act...

24m | TV-MA
1 hour ago, Have_Fun said:

Je l' gledao neko

Jujutsu Kaisen ili Solo Leveling?

Dobre zezancije.

Jedino što ćemo za SL čekati malo duže za sledeću sezonu :/

Solo leveling je jeben, gledao sam samo prvu sezonu ali sam mangu citao dvaput, sabija.

Jujutsu Kaisen je nesto sto su mi preporucili ljibitelji iz svih zemalja, ukljucujuci Japan, to mi je sledece na listi.

Ja sam pickica koja uglavnom gleda slice of life romance drame. Ali ko voli galakticko tabanje ovo je po meni najbolji anime ikada napravljen:

MyAnimeList.net
No image preview

Ginga Eiyuu Densetsu

The 150-year-long stalemate between the two interstellar superpowers, the Galactic Empire and the Free Planets Alliance, comes to an end when a new generation of leaders arises: the idealistic mili...

Ima i nova verzija, nemojte se zajebati i probati da je gledate.

8 hours ago, Lord Stef said:

Solo leveling je jeben, gledao sam samo prvu sezonu ali sam mangu citao dvaput, sabija.

Jujutsu Kaisen je nesto sto su mi preporucili ljibitelji iz svih zemalja, ukljucujuci Japan, to mi je sledece na listi.

Za mangu sam čuo da je odlicna.

Možda se okrenem tome jer mi je dugo da čekam par godina za sledeću sezonu :/

JK pogledaj kad stigneš :)

Ako si se SL dopao i ovo će.

Ima li ga na crunchyroll-u?

Daleko sam 2 dana od naloga da bih proverio 😀

Čuo sam da su dodali neke nove stvari, tipa Deathnote je sad tu :)

Imas sve to i vise na trafikama.

9 minutes ago, Have_Fun said:

Ima li ga na crunchyroll-u?

Daleko sam 2 dana od naloga da bih proverio 😀

Čuo sam da su dodali neke nove stvari, tipa Deathnote je sad tu :)

Izgleda da nema.

https://www.justwatch.com/us/tv-show/lazarus

1 hour ago, Shan Jan said:

Imas sve to i vise na trafikama.

Postao sam paranoičan od kad sam u AT što se trafika tiče od kad sam čuo jeke priče..doduše ne znam koliko istinite.

U PL sam opušteno pazario po trafikama.