Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

1 minute ago, Engineer said:

Imaju isto koliko i deca u Gazi sa Hamasom i 7.10. pa skoro ceo svet ćutke gleda njihovo mučenje i smrt. Jeste ovo još jedan teroristički napad i ubistvo nedužnih i nemoćnih, ali nemojmo se praviti iznenađeni što se dogodilo.

Ne gleda niko ćutke, bar ne javnost. Opravdavati jedno sa drugim, pa tako u krug će baš poboljšati stvari u Gazi.

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

2 minutes ago, dragance said:

Ne gleda niko ćutke, bar ne javnost. Opravdavati jedno sa drugim, pa tako u krug će baš poboljšati stvari u Gazi.

Bukvalno niko ne opravdava već objašnjava odakle dolazi.

Nazirem whataboutism, jebi ga.

Kada je u pitanju ono šta se dešava u Gazi, reč whataboutism ne postoji, jer šta god da se dogodilo, ne može da se poredi sa tim.

Jedino da padne nuklearka na Tel Aviv pa onda i da imaš temu za diskusiju.

Samo što ovde pričamo o drugoj državi, na drugom kontinentu.

12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kakvo sranje...

Jbg mafija, globalna, će nas naterati u rat, mi ili oni... Neće za godinu ili dve ali prognoziram.

Qrca je njima (mafiji) stalo do ljudskih prava, inkluzije, radne snage... SFRJ na globalnom nivou.

2 minutes ago, dragance said:

Samo što ovde pričamo o drugoj državi, na drugom kontinentu.

... i o uzročno-posledičnoj situaciji onoga šta druga država, na drugom kontinentu, radi.

Antisemitizma je uvek bilo i biće ga, ali u poslednje dve godine, samo raste broj situacija gde ništa izraelsko nigde nije dobrodošlo. Njihovi turisti nisu dobrodošli u lokalnima, oni bahatiji primerci dobiju i po pički, države istupaju sa Evrovizije, jer neće da budu u istom društvu sa njima.

Mislim, smešno je, benigno, ali ovaj video ti je najbolja ilustracija onoga o čemu pričam:

Zamisli sada kako sve šta se dešava utiče na one fanatike sa druge strane? Nažalost smo danas mogli da vidimo.

Ne svidja mi se mešanje izraelaca i jevreja. Taman na isti način raste islamofobija oo zapadu.

3 minutes ago, dragance said:

Ne svidja mi se mešanje izraelaca i jevreja. Taman na isti način raste islamofobija oo zapadu.

Pa o tome ti i pričam, ljudi sve manje prave razliku. Obični ljudi, prosečni ljudi, generalno neutralni, da se tako izrazim.

Fanatik će razmišljati: "Kad već ne mogu u Tel Avivu, uradiću tamo gde mogu" i dobiješ šta dobiješ.

Meni to više liči na problem Izraela ili Jevreja...

Da se ne idemo koliko stranica nazad, zastava Izraela je ono must što bi nekada rekli nekada mladi.

Ne vidim poentu da se poteže Gaza ovde. Ovakav konflikt se i drži u životu time da je neko negde pre toga nešto uradio i kad se krene otpetljavanje toga završi se u najboljem slučaju pre Hrista, u najgorem nigde što je donekle cilj koljačima svih boja. Video sam dovoljno Jevreja/Izraelaca širom sveta koji nemaju problem da loše osude, verovatno je i ovde među žrtvama bilo takvih. Sve i da nisu, niko ne zaslužuje ovakav kraj niti ovo doprinosi bilo čemu.

Gaza daje gorivo da se ovakve stvari dešavaju, tj dokle god genocid traje, šansa za ovako nešto na random mestu u svetu se povećava, to je bottom line.

I ovakve stvari daju gorivo Izraelu za Gazu. Možda je bolje da se jednom sa tim prestane. Mislim makar mi ovako sa strane što možemo da su priuštimo teoretisanje.

A ovakve stvari su se dešavale i mnogo pre ovih poslednjih zločina u Gazi. A radjanje ISISa i Al Kaide ima i najmanje veze sa Palestinom, već sa nekim drugim stvarima koje se sada prećutkuju.

Daje gorivo i što je taj neko nakrivo nasađen, sa ili bez Gaze.

Ko zna šta je bilo raznim ubicama kroz istoriju gorivo, nevezano za politički kontekst. Možda nešto u detinjstvu. Ili nekome ko zbog prebrze vožnje usmrti celu porodicu.

Zamisli da posle svakog zločina razlažemo šta je gorivo. Mnogima od nas je zanimljivo da to razlažemo, ali teško da mi je to prvi impuls pa da odmah uzmem i pišem po forumu "razloge".

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.