Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

18 hours ago, Anduril said:

S obzirom koga sve Katar finansira poslednjih decenija i koliko zla su napravili, samo ih jos americka baza spasava.

I Izrael i Katar ce kad tad platiti svoje grehe, kao sto ih trenutno placa Iran.

Allahu akbar!

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

1miroljubiva nazija svaka cast izuzetcimaD

jel ovo upravo ide iseljavanje iz gaze masovno, ili sam ja gledao ko zna sta na nekoj domacoj tv stanici. bukvalno reka ljudi i vozila napusta gazu, gde idu nemam pojma, a na samo 150m od njih more zapljuskuje obalu, nadrealne scene.

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel ovo upravo ide iseljavanje iz gaze masovno, ili sam ja gledao ko zna sta na nekoj domacoj tv stanici. bukvalno reka ljudi i vozila napusta gazu, gde idu nemam pojma, a na samo 150m od njih more zapljuskuje obalu, nadrealne scene.

Idu koji kilometar dalje, opet ih setaju Izraelci. Vec su nekoliko puta to uradili.

Dodaj na to da nema ulaska humanitarne pomoći jer Izrael procenio da Hamas krade i zabrinutost EU pa vidi sliku.

Ukratko receno, genocid, simple as that

14 minutes ago, assignment said:

Ukratko receno, genocid, simple as that

Ukratko receno, Izraelci su Izraelci, uvek ce neko biti Izraelac, a sta je sa ostalih 200 nacija koje ovo samo gledaju, i cokcu jezikom, i cemu onda mi da se nadamo kad neko krene nas da genocidira. Mislim na individualnom nivou dosta ljudi hoce da nekako pomogne, ali nigde nema kriticne mase da cela vlada izadje i kaze ok, mi primamo recimo hiljadu ovih nesrecnika, za toliko mozemo da se ispruzimo.

5 minutes ago, Mel said:

Ukratko receno, Izraelci su Izraelci, uvek ce neko biti Izraelac, a sta je sa ostalih 200 nacija koje ovo samo gledaju, i cokcu jezikom, i cemu onda mi da se nadamo kad neko krene nas da genocidira. Mislim na individualnom nivou dosta ljudi hoce da nekako pomogne, ali nigde nema kriticne mase da cela vlada izadje i kaze ok, mi primamo recimo hiljadu ovih nesrecnika, za toliko mozemo da se ispruzimo.

I time indirekto podrze gencid? Izrael cini to sto je uvek radio, sa doduse su dostigli nove dimenzije, i uopste ne kriju sta im je cilj. I svi znaju da Izrael to moze da radi jer ima US iza sebe, a islamske drzave u regionu su podeljene...

Just now, assignment said:

I time indirekto podrze gencid? Izrael cini to sto je uvek radio, sa doduse su dostigli nove dimenzije, i uopste ne kriju sta im je cilj. I svi znaju da Izrael to moze da radi jer ima US iza sebe, a islamske drzave u regionu su podeljene...

To je floskula o podrzavanju genocida, Egipat je prvi tako krenuo kao "necemo da stvaramo izbeglice" i onda su svi mudro zaklimali glavama.

ako narod hoce da bezi, a hoce, treba im dopustiti. Izraelci to ne bi branili.

1 minute ago, Mel said:

To je floskula o podrzavanju genocida, Egipat je prvi tako krenuo kao "necemo da stvaramo izbeglice" i onda su svi mudro zaklimali glavama.

ako narod hoce da bezi, a hoce, treba im dopustiti. Izraelci to ne bi branili.

Ne zele oni da beze, nego su primorani, i cisto sumnjam da zele toliko "daleko" da beze, da skroz napuste Gazu, jer znaju da im onda povratka nema....

26 minutes ago, assignment said:

Ne zele oni da beze, nego su primorani, i cisto sumnjam da zele toliko "daleko" da beze, da skroz napuste Gazu, jer znaju da im onda povratka nema....

A neko kao zeli da bezi ako ne mora? O cemu pricamo mi ovde, POvratka nije bilo ni Srbima u Hrvatsku, ili Srbima na Kosovo, ili Jermenima u Nagorno Karabah...

Mislim nigde ne pise da ako si izbeglica da ce tvoja strana da pobedi pa ces moci da se vratis kuci. Neko ce da pobedi, neko nece, i vecina se nikad nece vratiti svojim kucama ali ideja je bar da ljudi imaju pravo da beze za svoj zivot. Sem kad si jelte Palestinac.

Izraelci su vec do sada ubili oko 200 000 ljudi, plus gde su osakaceni i upropasceni u svakom smislu, i onda kao necemo da pravimo izbeglice. Izrael je taj koji ih ubija ali bogami kljuc od koncentracionog logora drze drugi, Izraelci im nece braniti da im svima vide ledja.

(pardon ako je bilo)

jel imaju EU sankcije neke sanse da urazume ove fanatike?

rezolucije, sankcije oko oruzja, priznavanje Palestine, sport, evrovizija naravnoD mislim 1 textbook example (istorijski gledano) kako medjunarodna zajednica polako kuva zabu vrsi pritisak a neki akteri zavrse i u hagu?

6 minutes ago, Bud Stonebraker said:

(pardon ako je bilo)

jel imaju EU sankcije neke sanse da urazume ove fanatike?

rezolucije, sankcije oko oruzja, priznavanje Palestine, sport, evrovizija naravnoD mislim 1 textbook example (istorijski gledano) kako medjunarodna zajednica polako kuva zabu vrsi pritisak a neki akteri zavrse i u hagu?

Sve i da Evropa ima snage i volje za tako nesto, to je spori proces, a za to se nema vremena. Za Gazu barem.

^ovi ih etnicki ciste humano preseljavaju u juzni deo gaze, jos uvek su u medinatu? treba biti strpljiv?

2 hours ago, Bud Stonebraker said:

^ovi ih etnicki ciste humano preseljavaju u juzni deo gaze, jos uvek su u medinatu? treba biti strpljiv?

Ovo reakcija na moj post? Ne razumem? Kakvo strpljenje te spopalo?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.