Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

2 hours ago, Mel said:

Ne, niko nije ubedio Bibija ni u sta, kazem da radi isto sto je radjeno kad je pravljen Izrael a sto je ako si demokrata i zapadnjacki orijentisan skroz Ok rabota. Jer Izrael ima pravo da postoji. Kao i USA, ili kao Australija itd. A kako moze drzava koja se pravi influxom sa strane u naseljenu teritoriju da nastane? Zatiranjem autohtonog stanovnistva. Australijanci su to finishirali 70ih 80oh, Amerikaci do 1920te, a Izrael eto ima jos par enklava koje nije resio u svom pravu da postoji.

A ako smo se slozili da ima pravo da postoji, a ne moze da postoji u mirnom suzivotu sa stanovnistvom kome je oteo zemlju ubijao ga itd jer mislim to ne ide, onda bi bilo posteno da je fokus prebacen na to ko koliko prima tih ljudi dok im je jos vremena. Ali niko tu nije posten.

Jbg tvoj pragmatizam nije za nežne oči i uši demokratije

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

27 minutes ago, Zaboravan said:

Jbg tvoj pragmatizam nije za nežne oči i uši demokratije

Ne znam sta bih rekla, i kod njih ima dosta ljudi koji se ne slazu sa svim ovim, i dosta onih kojima je isprana glava ili ih prosto nije briga. Ali ne deluje da se celnici drzava obaziru mnogo na narodne zelje, skoro je bilo da je nepodrska Izraleu slicna u Holandiji kao i u Spaniji, pa opet te dve dzave vode potpuno drugaciju politiku prema ovom pitanju. Mislim da prisustvujemo ozbiljnim promenama u tome koliko se narod pita za ono sto drzave u kojima je rade.

3 minutes ago, Mel said:

Ne znam sta bih rekla, i kod njih ima dosta ljudi koji se ne slazu sa svim ovim, i dosta onih kojima je isprana glava ili ih prosto nije briga. Ali ne deluje da se celnici drzava obaziru mnogo na narodne zelje, skoro je bilo da je nepodrska Izraleu slicna u Holandiji kao i u Spaniji, pa opet te dve dzave vode potpuno drugaciju politiku prema ovom pitanju. Mislim da prisustvujemo ozbiljnim promenama u tome koliko se narod pita za ono sto drzave u kojima je rade.

Pa nije baš od juče ali da postaje sve očiglednije.

Biće da će morati govnjiva motka da radi po demokraciji, ne samo kod nas.

https://x.com/SaulStaniforth/status/1951203223689216037

Nastavak niza sa celim izveštajem:

https://x.com/SaulStaniforth/status/1951204423759286311

https://x.com/SaulStaniforth/status/1951226684776051168

A British surgeon in Gaza has claimed medical workers are seeing “clear patterns of injury”, suggesting IDF soldiers are deliberately shooting Gazan children in different body parts depending on the day of the week. (...)

“On one day they’ll all be abdominal gunshot wounds, on another they’ll all be head gunshot wounds or neck gunshot wounds, on another they’ll be arm or leg gunshot wounds,” he said.

“It’s almost as if a game is being played, that they’re deciding to shoot the head today, the neck tomorrow, the testicles the day after.”

https://www.independent.co.uk/tv/news/israel-gaza-war-children-british-doctor-video-b2792054.html

If he says it, he means it deeply.

https://x.com/academic_la/status/1951395308862357802

Edited by vememah

On 31. 7. 2025. at 15:48, Mel said:

Ne, niko nije ubedio Bibija ni u sta, kazem da radi isto sto je radjeno kad je pravljen Izrael a sto je ako si demokrata i zapadnjacki orijentisan skroz Ok rabota. Jer Izrael ima pravo da postoji. Kao i USA, ili kao Australija itd. A kako moze drzava koja se pravi influxom sa strane u naseljenu teritoriju da nastane? Zatiranjem autohtonog stanovnistva. Australijanci su to finishirali 70ih 80oh, Amerikaci do 1920te, a Izrael eto ima jos par enklava koje nije resio u svom pravu da postoji.

A ako smo se slozili da ima pravo da postoji, a ne moze da postoji u mirnom suzivotu sa stanovnistvom kome je oteo zemlju ubijao ga itd jer mislim to ne ide, onda bi bilo posteno da je fokus prebacen na to ko koliko prima tih ljudi dok im je jos vremena. Ali niko tu nije posten.

Pa dobro, onda i ovo što radi Kurti je ok, jbg rešava se par džepova Srba. A oni imaju ko će da ih primi, tako da je to još više ok. Sve je kako treba.

1 hour ago, spettacollo said:

Pa dobro, onda i ovo što radi Kurti je ok, jbg rešava se par džepova Srba. A oni imaju ko će da ih primi, tako da je to još više ok. Sve je kako treba.

Niko nije rekao da je to Ok, nego da je kad je vec tako, bolje biti izbeglica nego mrtav ili invalid za ceo zivot. Svakako da kad su zapadnjaci i lokalne snage veliki braonioci ZAVNOHa jurili Srbe iz Hrvatske i ubijali svakog koga zateknu neodbeglog pa makar bio starac od 80, ili kad su u nekoliko navrata praznili Kosovo od Srba u stilu jang demokresija nadgledanog zapadnim demokresijem, da nikom nije palo na pamet da im udari rampu na bezanje za goli zivot nego da pustas ljude da makar pobegnu kad je vec jasno da su u suprotnom gotovi.

Norveska rasprodala svoj udeo u Izraelskim firmama.

Citam izjavu amabasadorke Izraela u Srbiji, ljudi nisu normalni, kao sekta

Radikalski inzenjering nekog velikog nivoa, zato se niko ne bavi ovim nasim

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.