Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

1 minute ago, Roger Sanchez said:

U prijevodu to znači čim Izrael prestane prangijati po Gazi iz svih oruđa.

sa tog linka: The spokesperson says the group is "ready to begin negotiations immediately to achieve a prisoner exchange, end the war, and secure the withdrawal of the occupation".

Ovime su loptu privremeno prebacili Izraelcima, pretpostavljam da je na Turcima i Kataru da guraju narandžastog.

edit: “A diplomat who says “yes” means “maybe", a diplomat who says “maybe" means “no”, and a diplomat who says “no” is no diplomat.” - Talleyrand

Edited by Gandalf

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

9 minutes ago, Gandalf said:

1) achieve a prisoner exchange, 2) end the war, and 3) secure the withdrawal of the occupation

Vidiš poredak kao i ja, ne?

Od vrlo konkretne kapitulacije do pustih želja

Edited by bios

images?q=tbn:ANd9GcRMEniGvUCwfIneuRg30kE

N1 Info RS
No image preview

Stanković studenta u presretnutoj flotili optužio da prav...

Ministar prosvete Srbije Dejan Vuk Stanković je optužio studenta beogradskog Fakulteta likovnih umetnosti Ognjena Markovića koji je bio na brodu u sklopu humani
17 hours ago, kipo said:

Optuzujes Hamas za sva zla koja su se srucila na Gazu i Palestince?

Naučio sam na temama poviše da je kriv onaj koji izaziva i da je napadač u pravu. Nije valjda da nije tako? gospode

Bezobrazno je to, moj Reufe.

4 hours ago, Roger Sanchez said:

Svaka čast djevojci

Apsolutno.

Nema mnogo performative u ovome sto radi za Gazu jer je to slabo popularno tamo gde ima para.

Ovo je sasvim drugi nivo u odnosu na njen ekoloski aktivizam.

➤ Hill 70 (known as Al-Muntar Hill), a 70-meter-high elevation in the Shuja’iyya area that provides fire control and observation over wide areas in the northern part of the Strip, including Gaza City, Shuja’iyya, Al-Zaytoun, and Jabalia, as well as over Israeli settlements such as Nahal Oz, Kfar Aza, and Mefalsim.

Israel says the Americans understand the Israeli need to remain in these locations.

https://x.com/warintel4u/status/1974583975978102876

https://x.com/GabrielEpsteinX/status/1974580927126007997

https://x.com/haaretzcom/status/1974380215519621408

smooth talking motherfucker => perhaps a former car dealer?!?

nope, former FLA real estate con artistD

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.