Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

Pa da, a po bogoborcu Harrisu, Izraelu je široko i opravdano i velikodržavljem braniti se od intencijalnog™ genocida. Case closed, može postati član Likuda. Sekularan™ član, naravno, ali vidim da ima dobar antiislamski pedigre, može odma na druženje s Đulijom Gorin i Nebojšom Malićem.

Da ne govorimo koliko se lljigava jegulja naograđivao od svih logičnih nastavaka svojih teza u svom originalnom tekstu ('It looks like i'm kinda sayin' it, but I'm really not sayin' this or that), u mučnom pokušaju da bude i umjereno human i dopustivo superbestijalan u isto vrijeme.

To je to, i to čini tekst, u mojim očima, još gorim od onih ludaka koje je neko ranije kačio što otovreno pričaju da je genocid dozvoljen u izvesnim okolnostima. To što je jebeno ubeđen da je oličenje racionalnosti i neutralnosti same, da nije nimalo pristrasan. Pa kamen ima više refleksije od njega.

Posted

Pa da, a po bogoborcu Harrisu, Izraelu je široko i opravdano i velikodržavljem braniti se od intencijalnog™ genocida. Case closed, može postati član Likuda. Sekularan™ član, naravno, ali vidim da ima dobar antiislamski pedigre, može odma na druženje s Đulijom Gorin i Nebojšom Malićem.

"Jeste da si ateista, al si dobar dečko! Aj sad nešto o Kosovu, recimo o tome kako su svi Albanci u suštini islamski fanatici samo se prave, ajde onako kako to samo ti umeš..."

Posted (edited)

To je to, i to čini tekst, u mojim očima, još gorim od onih ludaka koje je neko ranije kačio što otovreno pričaju da je genocid dozvoljen u izvesnim okolnostima. To što je jebeno ubeđen da je oličenje racionalnosti i neutralnosti same, da nije nimalo pristrasan. Pa kamen ima više refleksije od njega.

'I'm not really, really not saying they are all shit, just some of them, yet all of them seem to stink, even if by association or closeness. How can a civilized, cultured, well perfumed bourgeoisie tolerate such a foul smell for so long? They must do something, or we will start smelling shit!'

Edited by Roger Sanchez
Posted

kako bi ti hustleru svojim recima protumacio ovu sliku a da nije bas jedna rec?

Posted

imaš neku strategiju kao provokacija za ovu inkarnaciju? kako se odvija za sada taj plan? vidim da se vasa prima, a kako stojiš sa ostalima?

Posted (edited)

vidim da se vasa prima

najoštrije demantujem ovo. razumem da bi to bila očekivana reakcija, ali ovog puta je nema.

Edited by Грешни Василије
Posted

kako bi ti hustleru svojim recima protumacio ovu sliku a da nije bas jedna rec?

islamski kalifat 2036.

ja citam knjige olivera potezice i spremam za ono sto je neizbezno.

Posted

najoštrije demantujem ovo. razumem da bi to bila očekivana reakcija, ali ovog puta je nema.

a pratim malo moderaciju i deluje mi da te podbode, ti se cimneš... hmm, ne bih se složio

no svejedno -  je l' ti deluje da provocira?

Posted

imaš neku strategiju kao provokacija za ovu inkarnaciju? kako se odvija za sada taj plan? vidim da se vasa prima, a kako stojiš sa ostalima?

ne, nije provokacija. prosto zanima kako se ljudi koji mogu da izaberu fotku i potpis, odluce da "beda" stave na ovo tvoje a ne na nesto drugo, recimo ono sto je sledeca slika na tom slideshowu (sahrana dvoje poginule dece u gazi, ovo su im brat i sestra):

25-RTR43Y5B.jpg

Posted

islamski kalifat 2036.

ja citam knjige olivera potezice i spremam za ono sto je neizbezno.

ne sufliraj  :mad:

Posted

jedno od mojih najranijih secanja je samoubistvo palestinskog studenta u soliteru do naseg nakon sto je cuo vest da mu je kompletna familija ubijena u bombardovanju.

@rodjer: glupo mi je da se nadgornjavam s tobom oko genocida (narocito s obzirom da te ponovo hajkaju) ali mislim da je tendencija da se to delo tumaci ekstenzivnije te da je jako tesko povuci granice u stilu ovo je ciscenje a ovo je genocidisanje.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted

ko hajka rodjera? zena koja na forumu uglavnom pise o modi? najebo je....  :0.6:

Posted (edited)

ne, nije provokacija. prosto zanima kako se ljudi koji mogu da izaberu fotku i potpis, odluce da "beda" stave na ovo tvoje a ne na nesto drugo, recimo ono sto je sledeca slika na tom slideshowu (sahrana dvoje poginule dece u gazi, ovo su im brat i sestra):

ali zar ne misliš da su obe slike problematične, svaka na svoj način?

evo stvarno ne kontam šta ti je poenta osim da želiš da se kačiš? ja okačim celu galeriju i izdvojim sliku dece kojoj su uvalili oružje jer me je ona "radila" i sada me opštužuješ za... jebiga nemam pojma tačno šta? da zauzimam neki proizraelski stav lambros-retard style jer sam izabrao da ne kačim slike dece koja pate? da sam mučko đubre jer nisam okačio određene fotke? i sada kao treba da se branim od toga?

evo stvarno ne kontam. 

ko hajka rodjera? zena koja na forumu uglavnom pise o modi? najebo je....   :0.6:

dadada. kapiram da ti je pametnije odbrojavati do bana. ajde priznaj, ovo ti je da provedeš odmor u hong kongu relaxiran od foruma.

Edited by Ravanelli
Posted

ko hajka rodjera? zena koja na forumu uglavnom pise o modi? najebo je.... :0.6:

kud ces gore od toga? sta kao trebalo bi da se boji tebe, vase i mene?

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

• Create New...