stoka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Za SouthPark manijake, naravno za one koji znaju engleski, na adresi http://www.atdhe.net/6882/watch-south-park imate 24 časa SouthParka!
Timmy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sto ostavi link?! 2h ko debil gledam epizode koje znam napamet I leba ti, skini tu fotku. Muka mi je kad god je vidim
stoka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Sto ostavi link?! 2h ko debil gledam epizode koje znam napamet I leba ti, skini tu fotku. Muka mi je kad god je vidim Sigurno ima i onih koji su željni i tih starih epizoda. Uostalom i B92 stalno reprizira SouthPark.A na fotki sam ja, a ne Koštunica, tačno je da fizički ličimo. Ovo su me uslikali u klubu "Plastik".
Timmy Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Sigurno ima i onih koji su željni i tih starih epizoda. Uostalom i B92 stalno reprizira SouthPark.A na fotki sam ja, a ne Koštunica, tačno je da fizički ličimo. Ovo su me uslikali u klubu "Plastik".Naravno, ja ne propustam ni jednu na TVu. I mnogo vise volim da gledam tako nego sa diskova, na zvanicnom sajtu ili nesto ovako...A za fotku izvini, ladno sam mislio da je onaj magarc. Prosto ne verujem da toliko licite... izvini jos jednom molim te :)
bios Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 u je, kakva sličnost. još je neverovatnije da koštun ima i fotku indentičnu stokinoj.
Timmy Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 u je, kakva sličnost. još je neverovatnije da koštun ima i fotku indentičnu stokinoj.Ispadoh ja glup
korindjar Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 (edited) ne vredi, postaje sve gluplje :( Edited March 21, 2010 by Hustler
BadMouth Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 (edited) (precutah) Edited March 21, 2010 by BadMouth
Dionysos Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 могли би посветити следећу епизоду питању због чега добре серије настављају да се снимају и након што се сав хумор истроши... ово је туга, нажалост
Lloyd Wyman Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ili pitanju zbog cega ljudi mazohisticki nastavljaju da gledaju serije sa istrosenim humorom koje postaju sve gluplje. sve u svemu, gingers do have souls!
stoka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ako je nova sezona takva kako je predstavljate, onda bi bilo najbolje da autori South parka naprave epizodu o sebi samima - kao posprdnim kritizerima američkog društva koji dobro naplaćuju to kritizerstvo od tog istog društva ...
Recommended Posts