Jump to content
IGNORED

South Park

martinj

Recommended Posts

Posted
e tenks, ja sam tebi nasao bilijar :D
Sinhronicitet my dear Watson. ;) E a prvo sam pogrešno otkuco Sinhornicitet. Stavljam ? na ovo!
  • 3 months later...
Posted (edited)

South Park 13 serijal prva epzodaThe Ringit's funny cause it's true

jonas-brothers_mancrush.jpg+jonasbrothers.jpgali Miki Maus

Edited by eye of the beholder
Posted

Dobra epizoda, al kako mrzim kada obradjuju pop temeInace 3D koncert Jonasa je prosle nedelje bio 2 na us top 10

• 6 months later...
Posted

probudite se, poceo drugi deo 13. sezone.savrseno, kao i uvek. jes da sam pocetak ubija bilo kakvu seksualnu zelju u buducnosti, ali vredi svake pare.

Posted

skroz dobra epizoda, nisu se opoganili po mrtvima, ali zadovoljavajuće :)

Posted
South Park rules :Hail:
Pogotovo ova poslednja sa Batersom :wub::Hail:
Posted

Dobra. :) Teško može SP da omane, ali mi je ipak najbolja Batersova epizoda ona njegova spešl, kad mu ćale gleda Fisting Firemen 7.

Posted

Ma jok, kul je ova. Baters postaje makro, okuplja "bitches", filozofira. Smesno skroz, ali meni fali ona vrednost soka, subverzivnosti i sirovosti iz prvih oko sedam sezona. You know what I am saying, sto bi reko Baters.

• 2 months later...
Posted

Sinocnja epizoda na B92 je bila vrh.Kanye West - Fishsticks/ fish dicks - Gay fish :lol::Hail:

Posted

Poslednja epizoda u 13. sezoni, Pee, je briljantna :Hail:Taman ima sve ono što treba i gorepomenutu subverzivnost i preterivanje i :Hail: Rendija :Hail:

Posted (edited)

Whale Whores - BrilliantFuck you Dolphins ! Fuck you Whales!Cartman koji peva Pokerface - Priceless...pokerface

Edited by Dark Wader