Pokojni Ruxin Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 12-ta sezona za sad 2/4.Prve dve su bile prilično loše (posebno Britney ), treća po meni meni odlična, a Kanadjani sasvim zadovoljavajući... Tako da se, uprkos bledom startu, opet željno iščekuju nove epizode.
Lloyd Wyman Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 peta epizoda je najbolja od dvanaeste sezone za sada... posebno za navijace patriotsa
Weenie Pooh Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cartman: Butters, you gotta learn to chill, life goes by pretty fast. If you don't stop to look around once in a while, and do whatever you want all the time, you could miss it. Dobra epizoda. I zaplet, i podzaplet, i humor beyond apsurdnih dick & fart jokes.
G.G. Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 6 epizoda je bila vrh vrhova, najbolja u poslednjih nekoliko godinai onda 7 ep opusteno, nepretenciozno i sa stilom, za kraj ove polusezone. sve u svemu - 5 od 7 - nije lose.
shimpu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 tek sad sam odgledao prve tri epizode iz 12. serijala i nista mi se nije dopalo...da li da gledam ove ostale ili je i to gubljenje vremena
Pokojni Ruxin Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ne znam šta da ti kažem, to već zavisi od ukusa... Meni lično je izuzev prve 2 (koje su teško njesra) skroz ok sezona.I ta treća mi je skroz kul, šta joj fali?!
copkillah Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 (edited) Dobra I bet you can squeal like a pig! :D :D Edited October 9, 2008 by copkillah
Weenie Pooh Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dobra I bet you can squeal like a pig! :D :D Lucas i Spielberg su stare mušterije. Lepo su to povezali sa kineskom pričom."Saving America from the Chinese will mean nothing if we do it by going around shooting people in the dick!" :D
Кристофер Лумумбо Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 (edited) ... Edited October 10, 2008 by kojot
eye of the beholder Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dobra je bila epizoda malo da se poprave u drugoj polovinii bice sve OKdanas...Breast Cancer Show Ever
G.G. Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 danas...Breast Cancer Show Evernajdosadnija epizoda everlisena svake trunke humora
Quizmaster Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Evo jednog superlinka na kome je lista i opis svih epizoda, i ne samo to, nego i objašnjenja raznih fazona koji se teško mogu primetiti ili razumeti tokom gledanja epizode. http://southpark.wikia.com/wiki/List_of_Episodes
Weenie Pooh Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 najdosadnija epizoda everlisena svake trunke humoraMa daj, bilo je i gorih i manje duhovitih. Ovde bar ima simpatičnih momenata kad Kartman u svom stilu cvili kod mame, a kad se ona okrene plezi se Vendi i pokazuje joj srednji prst... I naravno, njegov solipsistički zaključak sa kraja epizode je genijalan. :DOstalih 20-ak minuta, čisto gubljenje vremena.
Lale Gator Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jeste izvalili da je Kyleov rođak iz Njujorka, Kyle, zapravo Woody Allen?
Recommended Posts