Jump to content
IGNORED

Arhitektura

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

da omaterishu i okreche, japanski turisti da se sjate :D

sent from bubamoto

Posted

:laugh: a jeste za razgledanje. i ja bih!

eto mogli bi oni brnabickini kreativno-industrijalci da se malo pozabave i plasiraju ovaj jedinstveni proizvod:))

Posted
On 22.10.2019. at 22:06, palikaris said:

Regulisaće to tržište, nevidljiva ruka, ponuda potražnja :fantom:

;)

komunizam2.jpg

Posted

Kako bih ja voleo da sam barem dan-dva glup k'o noc...

Mora da je osecaj super, ides za nekim, levo-desno, napred-nazad, cak mi ni dvorisni dzukci ne daju da osetim taj osecaj...

Doduse, oni sa IQ dobacuju iznenadjujuce visoko u poredjenju sa mudrolijama koje ovde mozes da procitas....

Posted

Kako bih ja voleo da sam samo dan-dva glup k'o noc...

.
Posted
On 9.10.2019. at 13:28, hazard said:

U tom kraju ima interesatnih primeraka iz tog doba, sve to od Radoja Domanovića pa do Preševske. Sad kada bude sunčan dan od vikenda, mislim da ću prošetati i napraviti par fotki...i onako često govorim sebi da moram, jer se bojim da će neke od ovih stvari nestati. Ovakve zgrade baš i ne, ali ima kuća koje su pred rušenjem...

Za sada evo jedne kuće koja me je uvek fascinirala:

spacer.png

Već duže vreme (10ak godina) stoji ovako napuštena i propada. Bila je na čistini, sada je već zarasla...okružena je novogradnjom ali izgleda da njena parcela još nije završila kod nekog investitora. Isto na Zvezdari, ali malo dalje, kod Kluza, odmah ispod tramvajske stanice kada se sa Bulevara krene ka Učiteljskom naselju.

Po izgledu bi rekao da izgrađena najkasnije 20tih godina, možda grešim.

mislim da je srušena sad.

Posted

Vesić: Počinje rekonstrukcija Savskog trga, saobraćaj se neće obustavljati

Ovo mora životom da se brani. Ko je ovo potpisao (a sudeči po prilozima idejnog rešenja nije se u prošlosti naprojektovao), ja ne znam kojom ga kaznom goniti.

Posted

Sve gluposti na stranu, meni kao laiku najviše na ovom renderu bode oči spomenik koji nije u zamišljenom centru kružnice (ispred ulaza u zgradu žel.stanice)

Posted (edited)

na stranu sve ostalo, jel ovo zaista prija necijem oku?

nemanjinu i savsku ukidaju?

Edited by pbg12345