napadaj Posted January 6 Posted January 6 (edited) Ovih dana samo jedan bend Edited January 6 by napadaj 2
Kreator Posted January 7 Posted January 7 On 29. 11. 2023. at 20:38, igoraki said: Svaka im čast. Već 50 godina na sceni, jedni od rodonačelnika Heavy Metala. Pesma je prilično dobra, zrela, baš kakvi su i oni. Bravo za Rob-a i ekipu
napadaj Posted January 7 Posted January 7 Joj to je baš srednja škola fazon Danas uredno čestitanje uz Malokarpatan
Nikodije Posted January 17 Posted January 17 fantazija, isto kao prosli album. koliko sam ukapirao to sve svira 1 covek, ne postoji zapravo bend koji svira uzivo?
napadaj Posted January 17 Posted January 17 Ima bubnjara. Glavni lik radi muziku za holivudske trejlere - Logan, Spider-Man: Homecoming, Jurassic World, Doctor Strange, Rogue One: A Star Wars Story itd.
napadaj Posted January 17 Posted January 17 Da ti preporučim i jedan doom album: Meni je ovo doom kakav volim - masivan, debeo, impozantan. 1
Nikodije Posted January 21 Posted January 21 (edited) On 17.1.2024. at 19:20, napadaj said: Da ti preporučim i jedan doom album: Meni je ovo doom kakav volim - masivan, debeo, impozantan. vrlo dobro. cak mislim da mi je algoritam™ predlagao ovo, ali ne slusah do sada. mada vise je stoner nego doom Edited January 21 by Nikodije
DejanMilč Posted January 25 Posted January 25 On 19. 1. 2024. at 23:54, Klara said: Ovo kolega pustio jutros da se rasani. Kaže da si završila na njegovim metal forumima.
Recommended Posts