Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Kad smo već u rant fazonu i kukamo za starim, dobrim vremenima, još dve stvari koje ne volim, a česta su pojava danas...

Prva je plejbek, sve više bendova svira/peva neke deonice na plejbek, i to bez trunke snebivanja, ono ide sintiš muzika, a nigde sintisajzera na bini. Ne znam šta da mislim o tome, ne sviđa mi se, svakako to najčešće zvuči dosta dobro, ali...nema šmeka, nemam pojma. Kontam i zašto to rade, tolika je presija za zaradu od živih svirki, jer je sve ostalo presušilo, pa nemaju prava na grešku i loš nastup, no opet...

Druga je da venue uzima procenat od bendovskog merchandisea, to neki popriličan (tipa 40%), što je opet još jedna ugrada neke treće strane u zaradu umetnika. Tako da ako vam se sviđa neka majica, duks, ploča...poručite je sa oficijelnog sajta :thumbsup:

• +1 1
Posted

Jbt prošli album je dolazio na 2 ili 3 diska, trebalo je to i sada da urade. Opet zvuče kao na Death Magnetic, tj. užasno.

Posted

Meni Death magnetic solidno zvuči, i svakako sirovije od novog. Ovo sada su hard rock gitare. Eo, ova je ispala sa Crnog albuma, baš kada su počeli da prave Load.:fantom:

Posted

Dobar novi Overkill, bolje nego što sam očekivao posle onog glupog spota

Posted (edited)

Al' se raspada gospodin. Na ruci napisao "KILL AOC", kao da je na mitingu. 

Edited by napadaj
  • +1 1
Posted

Ne znam da li je ovo i koliko peglano ali zvuce bas dobro matorci! 

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Kirk ne moze da smisli krsten solo vec neko duze vreme. Lars i bubnjevi nisu isli neko vreme zajedno, tu se popravio doduse. Riffovi su previse veseli za metaliku, deluje mi kao da muzu pentatoniku do daske, npr kad odlsusam megadeth vidim mnogo bolji insturmental, pa sta su samo dave+poland/friedmann radili.A i sad radi sa brazilcem onim i dobro im ide. Em sto izbacuju albume cesto, em sto su oni kvalitetni.

Ovi iz Metalike su nekreativni zadnjih 20+ godina, i kao da su neki drugi bend, ne onaj ato napisa ona 5 klasicna remek dela od albuma u svom stilu+load/reload i cak st anger koji su remek dela, malo drugacija u odnosu na predjasnji rad. 

P.S. And Justice mi je najbolji, mislim da su tada bili ubedljivo najkompleksniji

Edited by TheWind
Posted

Ima neki generican zvuk u 72 seasons, magentiku i ovom pre toga. Ne znam, mislim da je najvise do toga sto koriste pentatoniku previse. Nema modova poput frigije, aeoliana itd. Nema drugacijih lestvica, nema nekih cudnijih intervala, itd.

Posted

Idemo Billy, razbij ovu nedeljnu učmalost.

• +1 1
Posted

Ko voli Justice, treba da posluša Contradictions Collapse.

Posted (edited)

Long time no hear, jutros potero CTE prvi put posle 10+ godina

CTE + Youthanasia + Cryptic = :heart:

Ova druga dva poteram jednom u godinu/dve, aged well af. 

Edited by Plajvi
  • +1 2