Bujodrag Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Izletelo mi na jutjubetu, best ever thrash metal love song I sneak in my own houseIt's four in the morningI've had too much to drinkSaid I was out with the boysI creep in my bedroomI slip into bedI know if I wake herI'll wake up deadI wonder, will she find out?About the other, other lover... Diana Wake up dead, you dieWake up dead, and buriedWake up dead, you dieWake up dead
autsajder Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Quote Izletelo mi na jutjubetu, best ever thrash metal love song Ovo je izašlo remasterovano na ovoj novoj trilogiji Warheads i dosta su dobro obradili prve albume. Osvježeni Rattlehead baš dobro drma. Nažalost, zabrljali su kod meni omiljenog Countdown to Extinction. Taj je valjda već remasterovan početkom dvijehiljaditih i sad su probali da urade nešto još drugačije i zamutili zvuk. Youthanasiju su odradili malo bolje, a full dobitak je Angry Again u zvuku kakav je oduvijek zasluživao. (Refren u mojoj glavi počinje sa Engaged in riot i onda se sve uklapa kao saundtrek za ono završno subotnje predvečerje). Pregled prethodnih petnaestak godina benda na trećem disku mi je potpuno nepoznat u startu i, iskreno, nije ni zanimljiv. ----------- A od multitalentovane ljudine iz Finske jedan epski uradak: https://www.youtube.com/watch?v=ALmGVSqr91E Tuomas Saukkonen works as a gardener.
Kreator Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 1982 godina... I dan danas volim ovo da cujem ponekad.
Nikodije Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 17 hours ago, Pečorin said: surovo dobro, izvrteo sam danas i juce bar 10 puta ceo album. ko ne dodje 18. u dom omladine, taj nije metalac
napadaj Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 (edited) Obavezno i njihov album iz prošle godine, samo na drugom projektu: Potpuno ista dva čoveka sviraju i tu sve, samo je stil drugačiji. 3:24 - nestvaran deo Edited September 5, 2019 by napadaj
Bujodrag Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 9 hours ago, napadaj said: Obavezno i njihov album iz prošle godine, samo na drugom projektu: Potpuno ista dva čoveka sviraju i tu sve, samo je stil drugačiji. 3:24 - nestvaran deo Ovo je dobro. Ja sam hipik i ljubitelj klasike. Aki počeo sam sa kasnijim albumima Opetha pa polako idem unazad i sad mi je Blackwater park super. A kad sam krenuo u srednju več sam bio hipik koji je nosio ručno napravljene zvoncare i sam sam izvezao male prišivače Led zeppelin i Jethro tull koje sam prišio na komade teksasa koje sam ubacio u nogavice farmerki da bi bile zvoncare, A na jakni kojoj sam odsekao rukave imao sam prišivač South of heaven Slayera. Mislim da sam imao i ploču. I bio sam pravi kosijaner. Ono, muda, cesta, zaprašivanje što reče Štulić Da, i bele starke mada sam brzo prešao na cipele i kasnije martinke koje i danas nosim
Bujodrag Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Jebote, to je bilo 1992. godine a ne prekjuče
Bujodrag Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 (edited) Pamćenje je bez veze. Sad kad imamo kompjutere i mobilne telefone i kamere i wifi, sve da se snimamo, stalno. Edited September 5, 2019 by Bujodrag
Bujodrag Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 @napadaj a u kakvoj su vezi ovi Kriegsmaschine s onim Mgla koji mi se nisu svideli?
Recommended Posts