Willow Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Novi album Džudasa zakiva. Znatno karakterniji i uspeliji album od bledunjavog "Redeemer-a...". Čestitke matorcima.
Filozof manijak Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Odavno nisam slušao ove Portugalce, i sinoć mi padoše na pamet
Willow Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Fin tehnički death. Nešto kao Vektor na spidu. Dobro, Vektor je nešto pitkiji i pevljiviji, ali ni ovo nije lišeno lepih melodija...
Willow Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Baš mi lego novi album Marduka. Šmekerska blekerica. Werewolf, June 44, Narva, Viktoria - opake stvari.
Miljenko Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Ovo mi je jedna od omiljenih stvari za oraspoloziti se, ako sam smoren.
ilija7777 Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 On 30.1.2017. at 17:27, Hella said: koji mejnstrim na kojoj sceni ilijo sedam sedam sedam sedam Pa, kada je izlazio REX i MEX koji su izdavani na trafikama, a 202-ojka imala onu svoju karavan turneju gde su svirali demo bendovi tipa Hetera, Alister, Tears Of The Dark, Space Eater, Magma, i ostali bendovi koje sam pratio, tu se moglo osetiti da to neko "gura", a danas ta scenica nikad lošija uključim radio i ono čorba, zdravko čolić, bajaga, ali zahvaljujući netu mogu da čujem neke kultove na tjubu, ili da downloadujem. Mislim da od tih bendova jedino su ostali The Stone, Alogija, Pero Defformero, i šteta je što nema sada nekakvog zina u papirnom obliku, sećam se kako je to bilo prepuno mladalačkog entuzijazma kada sam sa jednim tipom iz RS izdao prvi i jedini broj zine-a Metal Scream sa Exekrattorom, Corpus Christi, Desaster-om, May Resultom, Kraljevskim Apartmanom (velika šteta što je ovom bendu, sa potencijalom za mainstream, otišao pevač Lotke), tada sam stupio u kontakt i skoro 9 godina povremeno sarаđivao sa nenadom iz hellycherry-ja, malo pisao i za balkanrock, a sad te moje tlapnje mogu da se čuju na ragnarock.byethost13.com. Danas sam baš iskopao jedan Ćuprijski thrash metal kult, pa, evo, preslušajte:
Recommended Posts