Nikodije Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 (edited) vau, odlicna nova metallica. album nije tako nov, ali sam oklevao da ga preslusam s obzirom da oni u poslednjih 25 godina izbacuju govno za govnetom. ali ovo je bas prijatno iznenadjenje, svakako najbolji album u postblack eri https://www.youtube.com/watch?v=4tdKl-gTpZg Edited December 1, 2016 by Nikodije
Hella Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Ko su ovi? Volim stonere ^_^ to je neka yugrupa a ovo je stijenje i kamijenje
ilija7777 Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Mrzim to što se mešam u kanal komunikacije, ali voleo bih da znam kako se javljaju ti Artan Liliji? Recimo hit 202 koji cujem povremeno čine neki ljudi koji definišu, kao što sam ja ranije, a povremeno i sada, ukus rock, pa i metal manjine. Kako neki ug bend postane scenski mainstream, voleo bih da znam?
Hella Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Mrzim to što se mešam u kanal komunikacije, ali voleo bih da znam kako se javljaju ti Artan Liliji? Recimo hit 202 koji cujem povremeno čine neki ljudi koji definišu, kao što sam ja ranije, a povremeno i sada, ukus rock, pa i metal manjine. Kako neki ug bend postane scenski mainstream, voleo bih da znam? koji mejnstrim na kojoj sceni ilijo sedam sedam sedam sedam
Indy Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Velorum je dobar new age metal, a dodatni plus u ovom spotu ne moraju da se gledaju Vaijeve smesne face
Skyhighatrist Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Vaijeve smesne face Meni je Vai super zanimljiv baš zbog tih faca i govora tela
Indy Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 I meni (u umerenim količinama). Video sam u nekom intervjuu gde se sam sebi podsmeva za to... Pretpostavljam da je to jače od njega (mada mi se čini iz snimaka da se u vreme sa Zappom nije tako bečio... možda nije smeo od bossa. :D) Uglavnom, uživo je vrlo zabavan.
Bujodrag Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Eh, kad me ovako spopadne ničim izazvana 'a walk down memory lane' https://www.youtube.com/watch?v=CDGBTMF5aUk
Recommended Posts