Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

vau, odlicna nova metallica. album nije tako nov, ali sam oklevao da ga preslusam s obzirom da oni u poslednjih 25 godina izbacuju govno za govnetom. ali ovo je bas prijatno iznenadjenje, svakako najbolji album u postblack eri

https://www.youtube.com/watch?v=4tdKl-gTpZg

Edited by Nikodije
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ko su ovi?

Volim stonere  ^_^

to je neka yugrupa a ovo je stijenje i kamijenje :fantom:

Posted

Mrzim to što se mešam u kanal komunikacije, ali voleo bih da znam kako se javljaju ti Artan Liliji? Recimo hit 202 koji cujem povremeno čine neki ljudi koji definišu, kao što sam ja ranije, a povremeno i sada, ukus rock, pa i metal manjine. Kako neki ug bend postane scenski mainstream, voleo bih da znam?

Posted

Mrzim to što se mešam u kanal komunikacije, ali voleo bih da znam kako se javljaju ti Artan Liliji? Recimo hit 202 koji cujem povremeno čine neki ljudi koji definišu, kao što sam ja ranije, a povremeno i sada, ukus rock, pa i metal manjine. Kako neki ug bend postane scenski mainstream, voleo bih da znam?

koji mejnstrim na kojoj sceni ilijo sedam sedam sedam sedam :fantom:

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Velorum je dobar new age metal, a dodatni plus u ovom spotu ne moraju da se gledaju Vaijeve smesne face :fantom:

Posted

Vaijeve smesne face

Meni je Vai super zanimljiv baš zbog tih faca i govora tela :lolol:

Posted

I meni (u umerenim količinama). Video sam u nekom intervjuu gde se sam sebi podsmeva za to... Pretpostavljam da je to jače od njega (mada mi se čini iz snimaka da se u vreme sa Zappom nije tako bečio... možda nije smeo od bossa.  :D) Uglavnom, uživo je vrlo zabavan.

• 3 months later...
  • 4 weeks later...