makondo Posted March 13 Posted March 13 I definitivno će "legalno" da šutnu Vukašina Milićevića sa teološkog fakulteta. Prvo su ga sklonili sa radija Slovo ljubve i ostalo je još ovo. Bio je đakon pri Hramu Sv Save, ne znam da li je i dalje.
Eleniko Posted March 25 Posted March 25 ne znam jel ovo montaža ili ne, tek ko zna našta će ovo da ispadne 2 2
salerokada Posted March 25 Posted March 25 On 13. 3. 2024. at 21:47, makondo said: I definitivno će "legalno" da šutnu Vukašina Milićevića sa teološkog fakulteta. Prvo su ga sklonili sa radija Slovo ljubve i ostalo je još ovo. Bio je đakon pri Hramu Sv Save, ne znam da li je i dalje. https://radar.nova.rs/drustvo/ispovest-docenta-bogoslovije-nakon-4-godine/ 1
ragasto Posted March 25 Posted March 25 2 hours ago, Eleniko said: ne znam jel ovo montaža ili ne, tek ko zna našta će ovo da ispadne Ali koga je zapravo prokleo? Zilote, ekumeniste, sve njih? 1
vememah Posted March 25 Posted March 25 (edited) Autor gornjeg tvita je okačio link na ceo snimak liturgije na YT, ali je snimak sklonjen. https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Никејски_симбол_вјере Edited March 25 by vememah 1
gospa buba Posted March 27 Posted March 27 (edited) pa nije, izgleda da im je to redovna delatnost koja pada u taj dan, da bacaju kletvu na katolike Edited March 27 by gospa buba 1
Lord Protector Posted March 27 Posted March 27 (edited) @gospa buba ma jok, kakve kletve i anateme, to je kao upotreba nuklearnog oružja, zato je ovo gore čudno. Nuklearni akcident. Edited March 27 by Lord Protector 1
Mel Posted March 27 Posted March 27 3 hours ago, Lord Protector said: @gospa buba ma jok, kakve kletve i anateme, to je kao upotreba nuklearnog oružja, zato je ovo gore čudno. Nuklearni akcident. Samo nezgodno shto niko ne zna niti razumem shta se tu uopshte desilo.
zmanic Posted March 27 Posted March 27 Desio se pravopis. Pojavile se zagrade, vratio se starom govoru i prokleo ekumeniste. 3
Lord Protector Posted March 27 Posted March 27 6 hours ago, Mel said: Samo nezgodno shto niko ne zna niti razumem shta se tu uopshte desilo. Ne zna ni Patrijarh 1
NevenMan Posted March 29 Posted March 29 Upustio sam se u raspravu sa jednim vrlo poznatim svestenikom; koji mi je na pitanje sta se deaava rekao da mu popusim kurac i da smo svi koji napadamo njegovog patrijarha idioti koje treba jebati usred posta 🤣 necu da imenujem ovde jer ne znam da limje dovoljno ali imam screenshot koga kog interesuje visto da vidite kakva se napredna stoka nakotila u spc sekti 1
Recommended Posts