gospa buba Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 fedtival kritichke misli, shta ce da bude [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Lezilebovich Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Ja i ne znam sta oni imaju da uce na veronauci tolike godine. a tek na gradjanskom :( ... moja cera treci razred na gradjanskom kaze da je mnogo zanimljivije na veronauci, tamo pricaju price i valjda pevaju, a na gradjanskom samo o dosadnim emocijama
gospa buba Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Ja i ne znam sta oni imaju da uce na veronauci tolike godine. a tek na gradjanskom :( ... moja cera treci razred na gradjanskom kaze da je mnogo zanimljivije na veronauci, tamo pricaju price i valjda pevaju, a na gradjanskom samo o dosadnim emocijama [emoji3] zavisi ko predaje, zavisi kakav je razred. kod nas su poslednje 3 godine jedina interesovanja zene u kujni pederi u paklu i to je manje vishe sve. meni realno vishe za psihologa nego za verouchitelja, ako cemo poshteno [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Milošica Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 (edited) 3 minutes ago, Lezilebovich said: Ja i ne znam sta oni imaju da uce na veronauci tolike godine. a tek na gradjanskom :( ... moja cera treci razred na gradjanskom kaze da je mnogo zanimljivije na veronauci, tamo pricaju price i valjda pevaju, a na gradjanskom samo o dosadnim emocijama I kod nas je vecito bilo zanimljivije na veronauci Sto kaze buba, zavisi ko predaje, a ja sam kroz celo skolovanje imao tu srecu sa veronaukom(i matematikom i srpskim). Edited June 27, 2022 by Milošica
radisa Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 2 minutes ago, Lezilebovich said: Ja i ne znam sta oni imaju da uce na veronauci tolike godine. a tek na gradjanskom :( ... moja cera treci razred na gradjanskom kaze da je mnogo zanimljivije na veronauci, tamo pricaju price i valjda pevaju, a na gradjanskom samo o dosadnim emocijama Pa iskreno kad bi se ti predmeti ozbiljno tretirali svašta bi se moglo naučiti... Čak, verovatno i mnogo više na veronauci, koja bi trebala pre da bude komparativna religija, a ne veronauka... To bi mogao boiti jaaako dobar miks religije, filozofije i istorije... Ali, za to nema volje... 2
gospa buba Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Pa iskreno kad bi se ti predmeti ozbiljno tretirali svašta bi se moglo naučiti... Čak, verovatno i mnogo više na veronauci, koja bi trebala pre da bude komparativna religija, a ne veronauka... To bi mogao boiti jaaako dobar miks religije, filozofije i istorije... Ali, za to nema volje... nece oni to, oni hoce prisilu i dogmu. i to ti je tako.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 5 1
Moonwalker Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 (edited) Ovo prozivanje direktora skola je dno dna. Sestrina mala je nakon I razreda, nepunih osam godina, dosla kuci i rekla majci, ja sam se ispisala evo ti papir da potpises i od tada je na gradjanskom. Srednja skola. Svestenici i ovo oko religije joj bilo odbojno pre pocetka skole. Edited June 27, 2022 by Moonwalker 5
gospa buba Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 pa problem je shto direktore postavlja partija, tako da slaba vajada od objavljivanja imena [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Moonwalker Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 14 minutes ago, gospa buba said: pa problem je shto direktore postavlja partija, tako da slaba vajada od objavljivanja imena ol: sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Pa to on vrsi psiholoski pritisak pa gde prodje, prodje. Naravno da su kombinacije iznad svega i njima i svima. Svoje iz struke isutiraju kad ih nazulje.
đorđe geprat Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 vidim da se provlači i ovde.da li je zvaničan naziv predmeta "veronauka" ili "nauka overi" ili nešto treće?
radisa Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 1 minute ago, djordje geprat said: vidim da se provlači i ovde.da li je zvaničan naziv predmeta "veronauka" ili "nauka overi" ili nešto treće? Veronauka, svako uči svoje, pravoslavci pravoslavlje, katolici katoličanstvo, protestanti protenstatizam, muslimani svoje... Nema poređanja, nema upliva drugih religija, nama ništa što bi moglo da bude zanimljivo... Prosto glupo bubanje napamet i pokušaj nametanja biblijskih priča iz ugla svoje crkve...
Milošica Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 (edited) Mi smo dosta pricali o zivotu, posebno u srednjoj. Dosta zdrave i uslovno receno napredne stavove su imali sva trojica koja su mi predavala. Jedan od njih je bio i na ekoloskim protestima. Edited June 27, 2022 by Milošica
đorđe geprat Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 8 minutes ago, radisa said: Veronauka, svako uči svoje, pravoslavci pravoslavlje, katolici katoličanstvo, protestanti protenstatizam, muslimani svoje... Nema poređanja, nema upliva drugih religija, nama ništa što bi moglo da bude zanimljivo... Prosto glupo bubanje napamet i pokušaj nametanja biblijskih priča iz ugla svoje crkve... hvala na odgovoru. sranje uz zaglupljivanje
Svarog Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 Zvanični naziv predmeta je "Verska nastava". Jeste se koristio naziv veronauka u početku.
Bandito Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 Sekta koju svi mi obilato plaćamo da bi našoj deci lomila krila. 1 1
Recommended Posts