May 16, 20222 yr https://www.novosti.rs/drustvo/vesti/1117088/najnovije-vesti-spc-makedonska-pravoslavna-crkva-ohridska-arhiepiskopija
May 16, 20222 yr Znaci zatucana fašistička SPC priznala sve Makedoncima, a demokratična Bugarska, clanica EU traži da Makedonci priznaju da Bugari nisu bili okupatori u II sv. ratu…
May 16, 20222 yr konstrakta izmadjijala neshto sa lavorima shalim se. mislim da je razumno. i lepo i dobro od njih. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 16, 20222 yr 8 minutes ago, James Marshall said: Komplikovano je. Nisu dobili tomos, pritom ne mislim na motor Nisu odmah, ali koliko ja čitam, dobiće ga. Koliko se ja sećam to smo mi i govorili - može sve ali po zakonima. Dobili su samostalnost, jezik smo im priznali pre 20 godina…
May 18, 20222 yr Očigledno je da Psiho poteže crkvu kao tešku artiljeriju za pacifikovanje nastupajućeg nezadovoljstva u raji.
May 18, 20222 yr Pa da, čak je i najavio riječima "treba nam Crkva da objasni raji koliko nam je teško" Usraću se.
May 19, 20222 yr Samo za ovo što je učinio, dovoljno je Porfiriju da postane Zoran Đinđić SPC.Ne sumnjam da će se vaši smajlići sad pokidati od smeha, ali želim da ostane zapisano.