adam Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 ivica da se pripremi. da nauci neku bogougodnu a ne stalno miljacka pa miljacka.
ducca Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 ivica da se pripremi. da nauci neku bogougodnu a ne stalno miljacka pa miljacka.Ima ona od zemljakinje “Isuse daj mi lavlje srce” 1
msv Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 (Nova.rs) AUDIO Porfirije o ordenima SPC: Svaki drugi mafijaš u Srbiji ga je dobio Quote "Ordenje ne znači ništa, ordenje je toliko devalviralo", to je bio deo komentara aktuelnog patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija na temu odlikovanja koja deli SPC. Patrijarh - tada samo mitropolit zagrebačko-ljubljanski - ovo je rekao studentima Bogoslovskog fakulteta 2019. godine u razgovoru koji se doticao i aktuelnih problema SPC, ali i stanja na Kosovu, politike… „Nova“ je imala uvid u audio snimak govora patrijarha, čiji su delovi i ranije bili dostupni javnosti. Snimak koji smo čuli počinje rečima: „…za to ko je dobio orden, ko nije dobio orden, svaki drugi mafijaš u Srbiji je dobio orden SPC-a. Ordenje ne znači ništa, ordenje je toliko devalviralo. Pa, ne, svako svog pajtosa u svojoj partiji može… Neki baja i dao mi je lovu da napravim ne znam ni ja šta, evo, orden tamo, dajte, znaš, da mu date, da bi dao još više. Hiljade ljudi je dobilo…“, žali se Porfirije budućim sveštenicima, očigledno ogorčen zbog politike prema znamenjima crkve, u kojoj, očigledno, i finansijska potpora ima veliku ulogu. „Naravno, ima i ljudi koji su zaslužili i časno dobili. Šta da radimo…“, kaže on, odmah potom. Budući patrijarh potom prelazi na temu koja je očigledno bila povod za njegovo rezignirano obraćanje, a tiče se dodela ordena predsedniku Aleksandru Vučiću, upravo te 2019. godine. ŠTA JE PATRIJARH REKAO O CEREMONIJI DODELE ZA KOJU JE I SAM BIO ODGOVORAN ČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU NOVINE „NOVA“. 1 1
gospa buba Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 glede porfirija mi sleduje serijsko izvinjavanje ljudima kojima sam aktivno kenjala o davanju shanse sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Desmond Bojčinski Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Ovo što @Haralampije postavi će da bude u nekoliko nastavaka, izlazi petkom. Preporuka za kanal, pogotovo gostovanja.
Frank Pembleton Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Miodrag Zec ima svoj YT kanal???Tek sad saznajem za ovo! ... Shiit has hit the fan 1
radisa Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Just now, Frank Pembleton said: Miodrag Zec ima svoj YT kanal??? Tek sad saznajem za ovo! ... Shiit has hit the fan U već dugo, meni iskače kao recommended već par meseci, mislim... Nisam inače, nijednom odgledao, ne znam odakle Youtubeu ideja da je to recomended za mene, ali ajde...
vememah Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 (edited) Sa sajta patrijaršijske veb prodavnice: Quote Антибиотик лечи: канцер простате, канцер плућа, отклања токсине, гастро обољења, чисти јетру, отклања грчеве у стомаку, гастритис, распираторна обољења, олакшава дисање, бронхитис, кашаљ, упалу синуса, астму, срчана обољења, триглицериди у крви, смањује лош холестерол, јача рад срца, јача имунитет, седативно дејство, анти-паразитно дејство, анти-фугално дејство, анти-вирусно дејство, диуретичко дејство, аналгетичко дејство https://www.patrijarsija-puo.rs/e-prodavnica/aktuelno/organik-antibiotik-100-mililitara-manastir-sv-jovan-bogoslov-poganovo-2/ Evo i sastava sa drugog sajta: Quote Састав: Ђумбир, бели и црни лук, љута паприка, рен и јабука. https://knjizarariznica.rs/?product=органик-антибиотик-свети-јован-богос Edited October 27, 2021 by vememah 1
vememah Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Svojevremeno je bila ozbiljna frka jer je na Tonus hlebu pisalo da leči sve i svašta pa su to morali da skinu. Ovi očigledno ne moraju, mogu čak da mešavinu nekoliko biljaka i začina jedini u državi nazivaju antibiotikom. 3
levi Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 sve može da propadne, samo je smrt siguran posao
gospa buba Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 dobro, to je takvo preduzece.sent from novi mnogo jak bubamoto.
levi Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 na početku korone je u crkvi na B. Brdu stajao papir da je obavezno nošenje maske, pa je neko od vernika hemijskom dopisao (nije), ali oni su ispunili formu, nije bilo ovako otvoreno
Recommended Posts