Jumanji Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 https://mitrovica.info/ministru-nedimovicu-orden-svetog-vladike-nikolaja/amp/?__twitter_impression=true
djeneralche Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Znam da je vest prilicno nebitna ali ja sam danas nakon saopstenja Grigorija i odgovor Irineja nekako razumeo da se Grigorije polako sprema za sledeci posao u zivotu, predsednika Srbije. Team Grigorije. Dace bog, velik je Alah i ostalo.
gospa buba Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 jedino to josh nismo imali [emoji38]ol:grigorije vs novak.sent from bubamoto 1
pbg12345 Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 http://rs.n1info.com/Vesti/a617356/SPC-Vladika-Grigorije-perjanica-antisrpskih-i-anticrkvenih-krugova-u-Srbiji.html iz moje ateisticke pozicije covek je vise ucinio za spc nego svi ostali mantijasi zajedno
pbg12345 Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 meni samo nije jasno kako on opstaje tamo kako ga nisu rascinili
James Marshall Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Pa ne ide to baš tako, račinavanje vladike mora biti dobro obrazloženo i mora biti većinska odluka kompletnog Sabora, vidiš da nisu mogli ni Kačavendu ni Pahomija nego su im sugerisali "povlačenje"
pbg12345 Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 daj bre ne zajebaji kome da obrazlazu kacavenda i pahomije su njihovi tu je trebalo naci modus da se sklone
James Marshall Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Pa nije ni Grigorije tikva bez korijena, ima on neku ekipu u Saboru, samo što je trenutno u defanzivi. Zato je Grigorije i nogiran u Njemačku.
pbg12345 Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 pa ocigledno mu neko drzi stranu ali gde su ti ljudi u javnosti to bi morali biti neki stariji vladike makar 2,3 njih to proterivanje u nemacku sam tad shvatio kao zutu kartu ono sto mi laicki deluje kao moguc scenario (niti znam organizuciju spc, niti stanje u samom sinodu) je da postoje dve struje (uvek postoje jbg) pa da ova opozitna "stiteci" gligorija uteruje kurac njegovom preosvestenstvu zameniku patrijarha srpskog irineja
James Marshall Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Pa drže oni njemu stranu, ali je trenutno protivna struja (Irinej jeBački prvenstveno) je glavna, jača i glasnija, on je Grima Crvjezik koji šapuće u uvo onom senilnom patrijarhu, tako da je i Grigorije strateški malo povukao nogu, jer je biologija na njegovoj strani.
Filozof manijak Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Irinej tzv vladika jebački od svih boja je trenutno najveće zlo u SPC Nije da je ta organizacija nešto i sama bolja, ali Irinej je maliciozniji i od vešca kralja od Angmara, trenutno
Sammael Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 On 8.7.2020. at 7:57, Filozof manijak said: Irinej tzv vladika jebački od svih boja je trenutno najveće zlo u SPC Nije da je ta organizacija nešto i sama bolja, ali Irinej je maliciozniji i od vešca kralja od Angmara, trenutno Trenutno? Takav je od 90, valjda se svi sećamo kakav je bio u ratnim godinama.
Frank Pembleton Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 Trenutno? Takav je od 90, valjda se svi sećamo kakav je bio u ratnim godinama.Irinej je realno glavni tamo vrlo dugo... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts