Jeremija Posted January 14 Posted January 14 Nije mi jasno da neko posle toliko decenija iskustva može pasti na ovakve jeffine udbaške fazone. 1
Eleniko Posted January 14 Posted January 14 11 minutes ago, James Marshall said: Kaže nije za sportić kako da oglasiš da si promenio klub za koji navijaš a da ne napišeš da si promenio klub za koji navijaš 1 1 2
booyaka Posted January 14 Posted January 14 Hoću da kažem da ima motiva više različitih grupa da ovo urade Ko je, ne znam, a ne znate ni vi I kao što već rekoh i ne razumem šta se htelo sa tim, krajnje je nemušt grafit 2
James Marshall Posted January 14 Posted January 14 Ti se i dalje identifikuješ preko kluba za koji navijaš? Ja mislio ti imaš neke ozbiljne godine
Eleniko Posted January 14 Posted January 14 1 minute ago, James Marshall said: Ti se i dalje identifikuješ preko kluba za koji navijaš? Ja mislio ti imaš neke ozbiljne godine pređi na fajt klub ako imaš obraza da me bilo šta pitaš posle svih laži
James Marshall Posted January 14 Posted January 14 Pa koliko si naporan čak je i simpatično na momente, ali baš rijetko 😁 1 3
pt 2.0 Posted January 14 Posted January 14 (edited) 3 hours ago, napadaj said: Jeste njihovo maslo, pre neki dan mi reče drugar koji je u jednoj od ciganskih grupa. Zato i jeste ispisano na toliko mesta. pocrkali dabogda, govna odvratna. edit. jezivo sam popizdela zbog tih grafita, ulica mi je ionako sve više nalik nekom getu, i na ono malo fasada što su bile čiste govna su napisala ogromnim slovima to. jebao ih kesić, degenerici gnusni. Edited January 14 by pt 2.0 5 1
bradilko Posted January 14 Posted January 14 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a evo kako je počelo početak a kako je pocelo na forumu? spontano i naivno
Eleniko Posted January 14 Posted January 14 litijaš, jednom u sezoni odigrate za pamćenje i tebi nije dosta. tugica.
Recommended Posts