holden kolfild Posted March 18, 2023 Posted March 18, 2023 (edited) vidim da je na forumu kurac, sto nista nije neobicno za ovo usrano mesto. evo divljana, video koji je verovatno bilo nekoliko puta od 2019., kada je objavljen ovde, ali koga boli usrani kurac. na, uzivajte uz sok, a ne uz alkohok. Edited March 18, 2023 by holden kolfild 4
cartman Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 (edited) Kolega knjazevacki zet... meni ovo lepo vuce mi nekako na Evan Danda i Lemonheads Edited March 19, 2023 by cartman 1
wayfaring stranger Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Da prenesem sa drugog foruma Premijera dokumentarnog filma Iz sve snage na ZagrebDoxu. 30.03. u 19:30, Kaptol Boutique Cinema Zagreb http://zagrebdox.net/hr/2023/program/sluzbeni_program/glazbeni_globus/iz_sve_snage 2
Svarog Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 On 19.3.2023. at 17:38, booyaka said: Friško super da su najzad okačili i pesme na Spotify! ne znaš možda zašto "Sve što hoću da znam" u verziji sa vokalima ne okače nigde? nešto oko autorskih prava, jer je muzika za film?
klimt Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 (edited) 2 hours ago, Svarog said: super da su najzad okačili i pesme na Spotify! ne znaš možda zašto "Sve što hoću da znam" u verziji sa vokalima ne okače nigde? nešto oko autorskih prava, jer je muzika za film? Ima spot, i to dosta dobar, na YouTube kanalu vezanom za film. (možeš uvek da prebaciš YouTube to mp3) Edited March 21, 2023 by klimt 3
ragasto Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Večeras je Hali Gali festival u Dragstoru. Potpuno mi je sumanuto da se osećam da sam više i bolje podržan od strane ljudi iz repa, ili ljudi iz multižanrovskih struktura, dok su ovi iz rokenrola su postali ozbiljni tradicionalisti i svaka nekonvencijalnost, što je rokenrol inicijalno i bio, se ne prihvata. Ja ne mogu da verujem da neko, ko tvrdi da je poznavalac rokenrol muzike, ne može da vidi da mi otvaramo za, na primer, Kiss. Naravno da možemo da otvaramo za Kiss.
ragasto Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 Vizelj je odrao na HG-u, isplatilo se čekati do jutra. Svirka nafilovana metalom, baš kako mi je odgovaralo. Počeli Burzumom, ubacili još Motorhead i Judas priest. Mašala. Atmosfera odlična, klinci znaju pesme svih bendova, pevaju, skaču...sve kako treba. A zbog intervjua iz prethodnog posta sam malo kopao po ostalim intervjuima i naleteo na ovaj, za mene neočekivan, primer generacijskog jaza. Mislim da su ipak prestrogi prema Ambroziću. 1
palfoot Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 (edited) Vreme je da se (re)otkrije. Podgorica going strong 22hz Laos - Grass Atlas (2021) Edited April 11, 2023 by palfoot 1 1
klimt Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Miljenko Jergović govori o riječkoj grupi Paraf i njihovoj pesmi “Željko”.
Recommended Posts