Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, klimt said:

Nemoj još. To sam rekao samo na osnovu spiska na Discogsu.

Kad se bolje prouči spisak, ostaje sumnja da li su recimo stvari iz vremena novog talasa snimci sa festivala ili možda studijski snimci. Zašto ta sumnja, pa kod Neprilagođen piše live, a kod ostalih ne. Možda je Neprilagođen sa Filmovog mini lp-a?!

Na spisku sa te komp Haustor - Moja prva ljubav traje 5:23.

Poredjenjem sa cdom prvog albuma vidi se da isto traje.

• 2 weeks later...
Posted

Još jedan novitet, Dolores maznule ime knjige Jovane Jeremić

Posted

Novo. Keep 'em comin'......

• 2 weeks later...
Posted

Inače ovaj spot je jedan u nizu koji je sa te vizuelne strane zaista "pomerio stvari"...

....shiit has hit the fan.

• +1 2
Posted
22 minutes ago, Frank Pembleton said:

Inače ovaj spot je jedan u nizu koji je sa te vizuelne strane zaista "pomerio stvari"...

....shiit has hit the fan.

Boris i Tucko su od ranije poznati stručnjaci za "telekinezu", odnosno "pomeranje stvari". 

Možda je vrhunac bio:

"Nothing's gonna change my world

Jai guru deva, Om"

Posted (edited)

Ovo sa EKVom znači da su se PGP RTS i Zadužbina dogovorili i zajedno pobedili na sudu a da je Mascom izduvao, jel...? Tako mi izgleda...

Edited by ragasto
Posted (edited)
11 hours ago, ragasto said:

Ovo sa EKVom znači da su se PGP RTS i Zadužbina dogovorili i zajedno pobedili na sudu a da je Mascom izduvao, jel...? Tako mi izgleda...

Antologijski albumi grupe Ekatarina Velika, ponovo su dostupni na svim platformama za digitalnu distribuciju muzike. Direktno sa originalnih studijskih traka, sada su u digitalnom formatu albumi koji su pobedili vreme: „Ljubav”, „Par godina za nas”, „Dum Dum” i „Neko nas posmatra”.

O muzici i delovanju jedne od najuticajnijih rok grupa na prostoru bivše Jugoslavije govoriće Vladimir Graić, direktor PGP RTS i Nikola Jovanović, upravitelj Zadužbine Milana Mladenovića.

Edited by wayfaring stranger
  • Hvala 1
Posted

Pesma odlična, spot govno, jebli ih efekti te ih jebli.