Svarog Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 (edited) meni deluje da je Vranjković u Malom Bjesu našao Mitu umesto Mite. nije to isti glas, nije baš ni slična tehnika pevanja... ali meni deluje da je on taj kontrateg koji je u Miti imao dok je Block Out postojao. neki grubijan koji će da nosi pesme. ne umem bolje da objasnim. bilo bi fenomenalno kad bi ova dvojica snimili čitav album. Edited June 5, 2022 by Svarog 2
Filozof manijak Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Ja to posmatram s druge strane, Mariknovićevom visokom glasu je potreban kontrateg, duboki depresivni vokal kao dok je bio s Marićem u startnoj postavi Bjesova. Možda bi čak bolje zvučao u duetu s Mitom, ali super mi je ovo s Vranjkovićem. 2
igoraki Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Nešto sam se setio ovijeh momaka, veseli pankeri iz Mostara... 2
wayfaring stranger Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Adem Habibija, član ŽD je izdao EP na svojoj etiketi (NE! Records), objavio još interesantnih izdanja punk/hc bendova sa kraja osamdesetih i početka devedesetih pa stavio etiketu na stand by jer kaže da je izdao sve što je trebalo izdati. Lučno, voleo bih da vidim izdanja Kontejner A.D., Mrguda, Hollywood rabotnika, Abracadabra... Ima tu jos dosta materijala.
Filozof manijak Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Ne znam da li je ovo pravi topić, ali pokuašaću ovde: Tražim pesmu, i grupu, koju smo kao klinci obožavali u srednjoj školi. Mislim da se pesma zove Kuku, lele pošto je čitava pesma u stvari naricanje i kukanje uz disharmonični zvuk gitare. A da je grupa koja je izvodi Oblaci (iz Niša). Nisam siguran sto posto da se pesma i grupa baš tako zovu. Pokušavam da pronađem dotičnu pesmu na tjubu, ali mrka kapa. Ako je neko čuo ranije tu numeru, bar da potvrdi da ne konfabuliram, ili da ostavi link do numere, bio bih veoma zahvalan.
klimt Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 BISTRIJI ILI TUPLJI ČOVEK BIVA KAD... by Straight Music Selector DEUTSCH Radio emisija O GRUPI ŠARLO AKROBATA I O TOME KAKO SE STVARALA PLOČA "BISTRIJI ILI TUPLJI ČOVEK BIVA KAD..." GOVORE: Jurij Toni - koproducent albuma Đorđe Petrović - snimatelj i koproducent albuma Jurij Novoselić - gost, svirao sax na O, o, o,… Nened Krasovac Kele - manager Šarla Akrobate (kasnije s Kojom formirao Disciplinu kicme čiji je prvi bubnjar) Goran Vejvoda - autor fotografije i koautor dizajna albuma Zoran Stajčić - urednik portala ravnododna.com, autor eseja "Bistriji ili tuplji čovek biva kad…početna točka" http://strazarni-lopov.blogspot.com/2022/06/sarlo-akrobata-sms-deutch-drive-2021.html?m=1 2
I*m with the pilots Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 (edited) Alone ima novi album "Hourglass Escapee", bas slusam https://tonalshifts.bandcamp.com/track/the-quest Edited June 7, 2022 by I*m with the pilots
wayfaring stranger Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 https://vartra.bandcamp.com/album/basma https://iframes.bandcamp.com/album/crossorigin
wayfaring stranger Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Novi bend iz Slovenije. Jedino sto sam mogao da nadjem...
Ian Mancunian Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 1 hour ago, Ras said: Vlastelica o kraju kapitalizma Na početku agresije na UKR se izblamirao nekim postom na FBu, pa je posle morao da briše, da objašnjava da baš nije mislio da je rat dobar i tako sve nešto.
Ras Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 (edited) 3 minutes ago, Ian Mancunian said: Na početku agresije na UKR se izblamirao nekim postom na FBu, pa je posle morao da briše, da objašnjava da baš nije mislio da je rat dobar i tako sve nešto. Ispratio sam, prenet je i ovde (forum) taj post, a spominju ga i u intervjuu. Edited June 13, 2022 by Ras 1
slepa živana Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 On 12.6.2022. at 1:48, Lena said: ovog meseca u bašti kst-a koncert povodom 30 godina benda ne mogu da zamislim da oped uđem u taj klub 1
Recommended Posts