Fakundo Sava Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Pričao Žika Baba u jednom podkastu da mu je pesmu "ko me terao" obradio neko iz Hrvatske i zaradio gomilu para. Žika je bio u fazonu ko ih jebe ,neka im je na čast ... Koja je to obrada ?
wayfaring stranger Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 14 hours ago, alamo said: Mrle je producent albuma, član benda i koautor većine pesama. I kum Ali komentar Quote Goran September 15, 2021 at 16:37 Dobro je liči malo na Tamo gde ljubav počinje od Crvene Jabuke. Meni emocija pesme vise vuce na "Ne dam da ovaj osecaj ode" Šalu na stranu, nadam se da ovo nije najbolja pesma na albumu. Posto si preslusao album, reci ima li dobrih pesama kao sto su Ptice, Dah, Andjeli, Zovem? Pocetak istoimenog albuma iz 2012 je nesto od cega su, po kvalitetu, sve dalje. Nedostatak ozbiljne konkurencije ih sprecava da se presele u lepe uspomene.
msv Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 22 hours ago, Fakundo Sava said: Pričao Žika Baba u jednom podkastu da mu je pesmu "ko me terao" obradio neko iz Hrvatske i zaradio gomilu para. Žika je bio u fazonu ko ih jebe ,neka im je na čast ... Koja je to obrada ?
kurdi Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 (edited) On 16.9.2021. at 9:25, wayfaring stranger said: Ali komentar Meni emocija pesme vise vuce na "Ne dam da ovaj osecaj ode" Šalu na stranu, nadam se da ovo nije najbolja pesma na albumu. Posto si preslusao album, reci ima li dobrih pesama kao sto su Ptice, Dah, Andjeli, Zovem? Pocetak istoimenog albuma iz 2012 je nesto od cega su, po kvalitetu, sve dalje. Nedostatak ozbiljne konkurencije ih sprecava da se presele u lepe uspomene. ptice-dah-andjeli je neverovatan pocetak, andjeli verovatno najdrza rebel star pesma... ali meni je demoni zapravo najkonzistentniji i najkompletniji album. generalno omiljeni domaci bend od osnivanja, vec rekoh negde srpski pernice brothers. ova nova pesma zvuci malo obicno i predugo, ali videcemo... molim vas (inkale) odstampajte plocu bolje nego reku!!! ono je uzas. i da li ima sanse da demoni budu izdati u nekom fizickom formatu? Edited September 18, 2021 by kurdi
alamo Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 7 hours ago, kurdi said: molim vas (inkale) odstampajte plocu bolje nego reku!!! ono je uzas. i da li ima sanse da demoni budu izdati u nekom fizickom formatu? Milan je sam štampao tu ploču i ispala je kao što je ispala - da sam se ja pitao vratio bih im ceo tiraž i zapalio fabriku... Što se "Demona" tiče on baš nije čovek koji se vraća unazad, ali jednom kada završimo sa novim albumom mislim da taj razgovor da se "Demoni" objave i na (nekom) fizičkom izdanju može da uspe.
Frank Pembleton Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Sad pustio i kaže mi žena da ona zna taj tekst odavno...Šta se tu desilo, ko je kome macnuo... Sad gledao piše da je žika '95 LO' 97...... Shiit has hit the fan
wayfaring stranger Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 15 hours ago, kurdi said: ptice-dah-andjeli je neverovatan pocetak, andjeli verovatno najdrza rebel star pesma... ali meni je demoni zapravo najkonzistentniji i najkompletniji album. generalno omiljeni domaci bend od osnivanja, vec rekoh negde srpski pernice brothers. ova nova pesma zvuci malo obicno i predugo, ali videcemo... Tim pesmama je veoma visoko podigao lestvicu tj. pokazao sta i koliko moze. Secam se da sam pustio album lisen bilo kakvih ocekivanja. Prva pesma, tup u glavu. Pustio sam je par puta uz zelju da cujem sledecu, ali ta ne dozvoljava. Pustio sledecu, isto. Slusam i ne verujem. Tih par pesama je za bilo koju antologiju. Svaki sledeci album pustim, ocekujuci nesto da me odusevi. Ali nista. Za sada, no bice. 1
Filozof manijak Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 malo da izreklamiram sugrađane. jako mi se dopada njihov zvuk 1
klimt Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Nahvalio Ambrozić: https://nova.rs/kultura/dragan-ambrozic-koikoi-kolumna/
Malkmus Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Mizar - Messengers Of The Downfall (Official Audio) Oct 6, 2021
wayfaring stranger Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Goran Trajkoski i bend feat. Bale - Premin 1 1
wayfaring stranger Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 28-31.10. Zagusljivi dim i Daliborovo granje u Srbiji (Nis, Beograd, Novi Sad) i to bas kada sam tu. Jos ne verujem.
Malkmus Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Novi album/bend Kize Radovića. https://popdepression.bandcamp.com/album/vrt-sekunda
אַף אֶחָד Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 On 15.9.2021. at 18:32, Fakundo Sava said: Pričao Žika Baba u jednom podkastu da mu je pesmu "ko me terao" obradio neko iz Hrvatske i zaradio gomilu para. Žika je bio u fazonu ko ih jebe ,neka im je na čast ... Koja je to obrada ? Sad izaslo... https://www.danas.rs/ljudi/zika-milenkovic-pustili-smo-da-nas-loze-i-vozaju 1
Recommended Posts