October 12, 20195 yr On 2.9.2019. at 16:24, sherman said: jeste Zivka, evo upravo ti razdragano mashe onom skrndavom rucicom. pusa za sve, jel sam propustio nesto? aj stvarno, podelite ovu pesmu na svojim fejsbucima i tviterima, nemojte da ste jajad. ko sheruje pesmu dobija od mene letovanje u sutomoru, pun pansion, 7 dana. plus 3 nezaboravna dana u borci na vodi. Mislim da sam u Sutosmoru bio a u Borči sam radio kad je Infostan bio otvorio radnu jedinicu tamo. Borča je kaubojština, to je termin koji smo koristili dok smo radili tamo. Sve sam lajkovao i šerovao, ne mora letovanje ni dani u Borči, daj ovčetinu neku, but i potrbušinu.
October 14, 20195 yr Author Hvala drugari na deljenju. Pomenucu vas u knjizi koju trenutno pisem Knjiga o Borci Evo jedan domaci bend koji volim
October 14, 20195 yr https://soundcloud.com/44100hzsocialclub/premiere-631-tapan-jbit-aala-khiam-soundway-2019 TAPAN Meets Generation Taragalte - Jbit Aala Khiam [Soundway] 2019 Soundway presents the unique results of a one-off 2018 meeting in Marrakech between Belgrade-based tribal/techno/industrial outfit Tapan and the nomadic Touareg electrified desert-blues group Generation Taragalte. A dark, desolate and potent collision of the electronic drone-jazz of Belgrade and the windswept, desiccated psych-guitar riffs of the Moroccan Sahara.
October 25, 20195 yr Rekoh da preslusam i potvrdim nekupovinu ploce, kad ono...odlican album. Kupice se. Edited October 25, 20195 yr by wayfaring stranger
November 3, 20195 yr Novi Baobab singl https://baobabarilje.bandcamp.com Odlican Edited November 3, 20195 yr by morgana
November 8, 20195 yr Hm, treba mi mala pomoc. Ovde sam par godina (2016-2018) nasao jednu domacu grupu koja je vise pop nego rok. Ako nisam nesto pomesao negde su iz Vojvodine. Kacili su muziku na youtube dosta i imaju jedan spot sa sumom i nekim mostom iza njih. Prilicno pop i lagana melodija. Ima ih dosta u grupi (tip 6,7 clanova) PS. Izbrisao sam zeni sa usb muziku u kolima pa sad skupljam.
November 8, 20195 yr Nazalost nije. Kod ovih se u spotu vide i instrumenti i boje su tamnije. Hehe Hvala u svakom slucaju.